21.06.2016, 21:35 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.06.2016, 21:40 UTC przez Vermill.)
(21.06.2016, 15:11 UTC)Rommie_PL napisał(a):(21.06.2016, 14:45 UTC)Ajro napisał(a):(21.06.2016, 10:51 UTC)Vermill napisał(a): Ale co na piechotę? To raptem kilka ustawień z poziomu panelu sterowania -odhaczasz to co masz domyślnie włączone w ustawieniach prywatności i to wszystko. Nic innego w tym systemie nie trzeba ustawiać. No chyba, że ktoś lubi dłubać i cudować z systemem, to 10 nie jest dla niego
"kilka"?hm... żeby tylko
jak chcesz naprawdę kontrolować system - to bez dłubania w rejestrze nie będziesz na 100% szczęśliwy
(a przynajmniej ja nie jestem... ;-p)
Popieram moja "siódemka" mało przypomina windowsa 7 jakiego sprzedaje M$ na swoich CD ;
Wiele godzin zajmuje mi doprowadzenie systemu by robił to co ja chcę a nie to co on chce.
Tak jak niektórym husarzom i innym ludziom nagle w czasie gry windows zaczyna zasysać jakieś gówno z neta i spada transfer oraz FPS w grze. Hmm o niekontrolowanych restartach czy uaktualnieniach systemu już nie wspomnę. Czy kompletnie nieudanym systemie ratowania systemu ;haha
Indeksowanie plików ... czy ktoś z użytkowników wie chociaż jak to działa ? Są inne nażędzia w samym systemie które o niebo lepiej sobie radza z wyszukiwaniem niż index i nie zabierają przy tym żadnych zasobów kompa
A to tylko kropla w morzu ustawień...
A ktoś wie jak działają nowe zasady M$ dotyczące TCP/IP QOS ? ;... tak myślałem....
Pozdrawiam tych którzy myślą że jak wyłączą dwie czy trzy opcje to już są bezpieczni i M$ nie będzie zbierał żadnych INFO o nim ....
Ogólnie mam gdzieś czy mnie ktoś szpieguje czy nie, bo nie ma takiego powodu. Używasz smartfona, masz kartę do bankomatu, numer pesel, korzystasz z "Faceszpiega", Google, twoje IP na tej stronie i na TS itp. Nawet Osama w jaskiniach nie był bezpieczny... Pytanie tylko co robisz, że tak się boisz?

hm... żeby tylko