20.06.2016, 20:18 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.06.2016, 20:28 UTC przez Vermill.)
Nie będę się rozpisywał, bo już wszystko zostało napisane, ale nie zastanawiałbym się ani minuty nad porzuceniem Win 7. Dyszka jest o niebo lepsza pod każdym względem a niepotrzebne funkcje po prostu można wyłączyć i nikt Cię nie będzie "szpiegował" dla celów marketingowych (no chyba, że jesteś jakąś ważną osobistością). Teraz nawet zwykły toster może Cię szpiegować, bo wszędzie zostawiasz swoje "ślady". Korzystam od roku i nie zauważyłem dronów za oknem ani nic mi nie usunął
Za to wydajność w grach i szybkość działania samego systemu pozytywnie mnie zaskoczyła. I jeszcze zapomniałem dodać, że nie musisz się logować na konto MS, bo tworzysz konto lokalne i wtedy nie ma żadnych reklam czy innego marketingowego badziewia. A co do kafelek, to od roku nie korzystałem z nich w ogóle i otworzyłem menu start kilka razy z ciekawości.
Za to wydajność w grach i szybkość działania samego systemu pozytywnie mnie zaskoczyła. I jeszcze zapomniałem dodać, że nie musisz się logować na konto MS, bo tworzysz konto lokalne i wtedy nie ma żadnych reklam czy innego marketingowego badziewia. A co do kafelek, to od roku nie korzystałem z nich w ogóle i otworzyłem menu start kilka razy z ciekawości.