18.06.2016, 12:26 UTC
(18.06.2016, 11:21 UTC)Myr0n napisał(a): To ja się podepnę przy okazji może ktoś będzie wiedział
Od wejścia inżynierów zauważyłem żę w OPEN mam skoki FPS zwłaszcza tam gdzie dużo graczy stacje/bazy inżynierów i o ile nie czuć tego przy normalnej grze to czuć to mocno przy eyeTrackerze. Obraz tak minimalnie skacze. Na Solo i Group tego nie mam - czy to możliwe zęby p2p miało wpływ na tracking?
Hejo, to nie jest wina ani CPU, ani GPU.
Spadki FPS nie sa tez niestety z winy Engineerow.... nie bezposrednio.
Z tego co czytalem juz wczesniej na roznych forach czesto wynikaja one z duzej ilosc graczy w danym systemie.
Dlatego tez zapewnie problem twoj nie wystepuje w solo lub daleko od stacji/ miejsc gdzie jest duzo ludzi..... mam racje ?
Na moim trackIR pomimo spadku klateg gry, moge obracac glowa sprawdznie bez odczuwalnych strat.... moze wiec jest to kwestia wydajnosci samej aplikacji ?
Probowales w Task Managerze, dac jej najwyzszy priorytet .... HIGH lub nawet realtime ? moze to pomoze ????
jaki wplyw moglby miec na Eyetracker spadek FPS w grze, moze latwo to sprawdzic
Nie wiem czy bezposrednio z gry mozesz zmniejszyc ilosc generowanych klatek... do np...30...20 ( pewnie na google znajdziesz do tego jakies programy.... sprawdz sobie wtedy czy eyetracker bedzie dzialac normalnie, czy zacznie swirowac i spowalniac podczas niskiej liczby klatek?
Moim skromnym zdaniem ...nie powinien....
daj znac !

.png)