Witajcie.
Z odległej rubieży Przemyśla pozdrawia Maciek. Skamielina rocznik 71 ( mam nadzieję że nie przylgnie do mnie ksywa dziadek
) czym się zajmuję? teraz to generalnie praca <-> dom i na inne zabawy brak czasu. Ale kiedyś ostro RPGowałem, zajmowałem się modelarstwem, aktywnie wypoczywałem w ASG, dłubałem w grafice, audio i video. Dzisiaj niestety pozostał już tylko czas na jedno hobby i jest nim rozrywka elektroniczna.
Lubię dobre klimaty SF, więc Elitka wsysła mnie jak sagitarius. ;
Trzeba wam wiedzieć również że udzielam się medialnie na twitch'u - mało popularny kanał ale daje mi możliwość poznawania ciekawych ludzi i miłego spędzania czasu.
Z odległej rubieży Przemyśla pozdrawia Maciek. Skamielina rocznik 71 ( mam nadzieję że nie przylgnie do mnie ksywa dziadek
) czym się zajmuję? teraz to generalnie praca <-> dom i na inne zabawy brak czasu. Ale kiedyś ostro RPGowałem, zajmowałem się modelarstwem, aktywnie wypoczywałem w ASG, dłubałem w grafice, audio i video. Dzisiaj niestety pozostał już tylko czas na jedno hobby i jest nim rozrywka elektroniczna. Lubię dobre klimaty SF, więc Elitka wsysła mnie jak sagitarius. ;

Trzeba wam wiedzieć również że udzielam się medialnie na twitch'u - mało popularny kanał ale daje mi możliwość poznawania ciekawych ludzi i miłego spędzania czasu.
![[Obrazek: KGLUisFt.jpg]](http://i.imgur.com/KGLUisFt.jpg)