28.05.2016, 19:23 UTC
Wprawdzie nie po pijaku ale także już zakupione 
Zdołowaliście mnie Panowie z tym opóźnieniem
Już się jarałem, że za trzy tygodnie odpalę i będę śmigał po galaktyce. Mam nadzieje, że obawy 2M1Ra się nie sprawdzą
Nie ma co porównywać tej gry z Elite, to całkiem odmienne podejście do tematu. Ja traktuje No Man's Sky jako całkowity relax i przeżywanie przygody. Są planety, i to dużo, w dodatku żywe! Bieganie po planetach, w jaskiniach, pływanie w oceanie. No i naturalnie podróż do centrum galaktyki żeby znaleźć... coś niesamowitego (mam nadzieje). Jak dla mnie brzmi świetnie. W ogóle to mam pomysł na gre, coś jak Elite tylko np. w naszym układzie słonecznym, wszystkie ciała niebieskie dostępne do lądowania, planety dopieszczone na maxa (całe miasta, topografia, oceany, no wszystko), no i naturalnie możliwość jeżdżenia pojazdami i biegania po nich!
Ach... aż się rozmarzyłem

Zdołowaliście mnie Panowie z tym opóźnieniem
Już się jarałem, że za trzy tygodnie odpalę i będę śmigał po galaktyce. Mam nadzieje, że obawy 2M1Ra się nie sprawdzą
Nie ma co porównywać tej gry z Elite, to całkiem odmienne podejście do tematu. Ja traktuje No Man's Sky jako całkowity relax i przeżywanie przygody. Są planety, i to dużo, w dodatku żywe! Bieganie po planetach, w jaskiniach, pływanie w oceanie. No i naturalnie podróż do centrum galaktyki żeby znaleźć... coś niesamowitego (mam nadzieje). Jak dla mnie brzmi świetnie. W ogóle to mam pomysł na gre, coś jak Elite tylko np. w naszym układzie słonecznym, wszystkie ciała niebieskie dostępne do lądowania, planety dopieszczone na maxa (całe miasta, topografia, oceany, no wszystko), no i naturalnie możliwość jeżdżenia pojazdami i biegania po nich! Ach... aż się rozmarzyłem