03.11.2015, 11:57 UTC
Witam! Pawel, 79 rocznik od kilkunastu lat poza granicami Polski, od 9 lat na poludniu Anglii. W Elite pogrywam od Bety1 I dopiero niedawno dobilem do Clippera (mam swoj styl gry, mam swoj roleplay, dla mnie celem nie jest jak najszybsze dobicie do Anakondy).
Zainteresowania - jest tego troche, poczawszy od driftu modelami RC, przez DJ'ing, fotografie (makro, HDR, ostatnimi czasy street photo) a na - jakze uwielbianym przez wszystkich - graniu w gry komputerowe skonczywszy (nalogowo gram od czasow ZX Spectrum). Brak dzieci I zony, za to baaaaaaaaardzo wyrozumiala kobieta u mego boku sie trzyma.
Absolwent UAM w dziedzinie Fizyki (tak, wiem dziwne, nie, nie wiem co mnie pokierowalo w ta strone
).
Od dluzszego czasu nie moglem sobie znalezc miejsca na swiecie, troche podrozowalem tu I owdzie, jakos UK przypadlo mi do gustu najbardziej. Mysle ze to ta mieszanka pieknych szlakow pieszych, klimatycznych pubow I w miare przyjaznych ludzi sprawila ze zagoscilem tu na dluzej.
Obecnie pracuje w firmie wspolpracujacej z firmami ubezpieczeniowymi na stanowisku 'Senior Apple Technician' (wiec jakby ktos potrzebowal cos z 'jablkiem', dawac znac).
W E;D znajdziecie mnie pod pseudonimem Pueblo. Zapraszam do dodania do listy znajomych
Zdravim I do zobaczenia w grze/kantynie/zlocie
Zainteresowania - jest tego troche, poczawszy od driftu modelami RC, przez DJ'ing, fotografie (makro, HDR, ostatnimi czasy street photo) a na - jakze uwielbianym przez wszystkich - graniu w gry komputerowe skonczywszy (nalogowo gram od czasow ZX Spectrum). Brak dzieci I zony, za to baaaaaaaaardzo wyrozumiala kobieta u mego boku sie trzyma.
Absolwent UAM w dziedzinie Fizyki (tak, wiem dziwne, nie, nie wiem co mnie pokierowalo w ta strone
). Od dluzszego czasu nie moglem sobie znalezc miejsca na swiecie, troche podrozowalem tu I owdzie, jakos UK przypadlo mi do gustu najbardziej. Mysle ze to ta mieszanka pieknych szlakow pieszych, klimatycznych pubow I w miare przyjaznych ludzi sprawila ze zagoscilem tu na dluzej.
Obecnie pracuje w firmie wspolpracujacej z firmami ubezpieczeniowymi na stanowisku 'Senior Apple Technician' (wiec jakby ktos potrzebowal cos z 'jablkiem', dawac znac).
W E;D znajdziecie mnie pod pseudonimem Pueblo. Zapraszam do dodania do listy znajomych

Zdravim I do zobaczenia w grze/kantynie/zlocie