13.05.2016, 11:41 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.05.2016, 16:37 UTC przez Atronarh.)
Cześć! (trochę późno, ale dopiero ogarniam forum)
Mam na imię Paweł, rocznik '83, mieszkam w Mielcu aczkolwiek myślę o emigracji.
Z wykształcenia jestem technikiem budowlanym lecz nigdy nie pracowałem w tym zawodzie (całkowite minięcie z powołaniem).
Interesuję się wszystkim co dotyczy komputerów -od spraw sprzętowych, przez gry do programów graficznych.
W wolnych chwilach (kiedy nie gram), spędzam czas z moją rodzinką (żona i córa) jeżdżę na rowerze, pływam i od czasu do czasu ćwiczę "bicki". Czasem jak mnie najdzie, to bawię się programami do robienia muzyki i brzdękolę na gitarze.
Uwielbiam słuchać muzyki gdziekolwiek jestem i cokolwiek robię.
Ulubieni kompozytorzy to Hans Zimmer i Arien Anthony Lucassen.
Ulubiony pisarz Graham Masterton.
Z natury jestem małomówny i nie lubię gadulstwa o niczym, cenię sobie prywatność i nie korzystam z portali społecznościowych pod swoją prawdziwą postacią.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Mam na imię Paweł, rocznik '83, mieszkam w Mielcu aczkolwiek myślę o emigracji.
Z wykształcenia jestem technikiem budowlanym lecz nigdy nie pracowałem w tym zawodzie (całkowite minięcie z powołaniem).
Interesuję się wszystkim co dotyczy komputerów -od spraw sprzętowych, przez gry do programów graficznych.
W wolnych chwilach (kiedy nie gram), spędzam czas z moją rodzinką (żona i córa) jeżdżę na rowerze, pływam i od czasu do czasu ćwiczę "bicki". Czasem jak mnie najdzie, to bawię się programami do robienia muzyki i brzdękolę na gitarze.
Uwielbiam słuchać muzyki gdziekolwiek jestem i cokolwiek robię.
Ulubieni kompozytorzy to Hans Zimmer i Arien Anthony Lucassen.
Ulubiony pisarz Graham Masterton.
Z natury jestem małomówny i nie lubię gadulstwa o niczym, cenię sobie prywatność i nie korzystam z portali społecznościowych pod swoją prawdziwą postacią.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie