16.12.2025, 20:13 UTC
Witam szacowne grono Komandorów!
Jestem Marcin '78 "Dzubmann". Widzę, że ani nie najstarszy i ani nie najmłodszy tutaj.
I to naprawdę motywuje
Fajnie, że mogłem dołączyć. Długo się zbierałem, ale taka długa była przesiadka z niewspieranego już ED na X-sie. Na szczęście się udało i czuję się jakby ten cały bezkres galaktyczny trochę się skurczył.
Także, może jeszcze za swojego życia, uda mi się nawiązać jakiś prawdziwy kontakt z prawdziwymi graczami, bo z tymi MPC-ami to normalnie się nie da
Także, dawajcie info gdzie tu podlecieć, żeby przybić piątkę...
A ja osobiście, to praca na produkcji, nastoletnie dzieci, i tak się kręci...
Poza tym:
- filmy s-f, akcja, przygoda, fantastyka, i wszystko, co pozwoli trochę uciec od tej naszej szarej rzeczywistości,
- gry z gatunku realizm, otwarty świat, symulacja, strzelanka,
- muzyka, głownie polski rock lata '80, '90 (dzieciaki mówią boomer - ale się nie znają
)
Także pozdrawiam Wszystkich serdecznie.
I do zobaczenia gdzieś w jakimś odkrytym, lub nieodkrytym systemie.
Jestem Marcin '78 "Dzubmann". Widzę, że ani nie najstarszy i ani nie najmłodszy tutaj.
I to naprawdę motywuje
Fajnie, że mogłem dołączyć. Długo się zbierałem, ale taka długa była przesiadka z niewspieranego już ED na X-sie. Na szczęście się udało i czuję się jakby ten cały bezkres galaktyczny trochę się skurczył.
Także, może jeszcze za swojego życia, uda mi się nawiązać jakiś prawdziwy kontakt z prawdziwymi graczami, bo z tymi MPC-ami to normalnie się nie da
Także, dawajcie info gdzie tu podlecieć, żeby przybić piątkę...
A ja osobiście, to praca na produkcji, nastoletnie dzieci, i tak się kręci...
Poza tym:
- filmy s-f, akcja, przygoda, fantastyka, i wszystko, co pozwoli trochę uciec od tej naszej szarej rzeczywistości,
- gry z gatunku realizm, otwarty świat, symulacja, strzelanka,
- muzyka, głownie polski rock lata '80, '90 (dzieciaki mówią boomer - ale się nie znają
)Także pozdrawiam Wszystkich serdecznie.
I do zobaczenia gdzieś w jakimś odkrytym, lub nieodkrytym systemie.