16.04.2025, 10:46 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.04.2025, 10:46 UTC przez flybyhunter.
Powód edycji: fix emotka E: D
)
o7 CMDRs!
Zostałem wprowadzony do Elite: Dangerous parę lat temu (2019) dzięki streamowi polskiego gracza ROOTSRAT, który stworzył bardzo pomocne poradniki, ułatwiające mi wejście do gry.
Dawno temu, z powodu mojego harmonogramu pracy (transport agd
), miałem wersję Horizons na PlayStation, którą kupiłem i trochę pograłem AspX-em.
Minęło kilka lat i teraz, gdy pracuję z domu, wróciłem do E: D i sprawiłem sobie peceta.
Wznowiłem moją przygodę z E: D w październiku 2024 roku. Dołączyłem do Fuel Rats, jak zawsze chciałem, i tam poznałem CMDR-a.
Zapoznał mnie z modułami Strażników, egzobiologią, a przede wszystkim — z tajemnicą Raxxli.
Posunąłem się nawet do tego, że wydrukowałem i oprawiłem książkę TDW autorstwa RH z pierwszej gry Elite i przeczytałem ją.
Prowadzę również międzynarodową małą grupkę pasjonatów eksploracji i nauki O.R.I.O.N. Research Group.
To chyba tyle!
Do zobaczenia!
Zostałem wprowadzony do Elite: Dangerous parę lat temu (2019) dzięki streamowi polskiego gracza ROOTSRAT, który stworzył bardzo pomocne poradniki, ułatwiające mi wejście do gry.
Dawno temu, z powodu mojego harmonogramu pracy (transport agd
), miałem wersję Horizons na PlayStation, którą kupiłem i trochę pograłem AspX-em.Minęło kilka lat i teraz, gdy pracuję z domu, wróciłem do E: D i sprawiłem sobie peceta.
Wznowiłem moją przygodę z E: D w październiku 2024 roku. Dołączyłem do Fuel Rats, jak zawsze chciałem, i tam poznałem CMDR-a.
Zapoznał mnie z modułami Strażników, egzobiologią, a przede wszystkim — z tajemnicą Raxxli.
Posunąłem się nawet do tego, że wydrukowałem i oprawiłem książkę TDW autorstwa RH z pierwszej gry Elite i przeczytałem ją.
Prowadzę również międzynarodową małą grupkę pasjonatów eksploracji i nauki O.R.I.O.N. Research Group.
To chyba tyle!
Do zobaczenia!

.png)
.png)