05.04.2024, 08:19 UTC
Czołem Piloci!
Co prawda witałem się już z Państwem (na 136 stronie) jakieś parę lat temu. Z racji tego, że miałem przerwę od ED (grałem na Xbox) - postanowiłem przywitać się ponownie, tym razem jako Pilot z platformy PC
Rocznik '88; z zawodu inhousowy konsultant SAP z zakresu VAT; ojciec prawie 3 letniego bałaganiarza; po godzinach koszykarz oraz gracz od dziecka (wszystkie gry od RPG po sportowe przez survivale, symulatory, itp itd)
PS. przez te lata zmieniłem nick (wróciłem do tego z dzieciństwa...
) i już nie jestem CMDR Tuneleiro, tylko CMDR dupaSmoka - chciałbym to zmienić również na forum, pytanie tylko - czy nie będzie to obraźliwe oraz wbrew regulaminowi? Nick wcale nie oznacza tego co na pierwszy rzut oka widzicie... mianowicie w Indonezji słowo "dupa" oznacza kadzidełko, a Smoka - to tak trochę spolszczone SMOKER - palacz. PALACZ KADZIDEŁ - wiadomo.
Pozdrawiam! o7
Co prawda witałem się już z Państwem (na 136 stronie) jakieś parę lat temu. Z racji tego, że miałem przerwę od ED (grałem na Xbox) - postanowiłem przywitać się ponownie, tym razem jako Pilot z platformy PC
Rocznik '88; z zawodu inhousowy konsultant SAP z zakresu VAT; ojciec prawie 3 letniego bałaganiarza; po godzinach koszykarz oraz gracz od dziecka (wszystkie gry od RPG po sportowe przez survivale, symulatory, itp itd)
PS. przez te lata zmieniłem nick (wróciłem do tego z dzieciństwa...
) i już nie jestem CMDR Tuneleiro, tylko CMDR dupaSmoka - chciałbym to zmienić również na forum, pytanie tylko - czy nie będzie to obraźliwe oraz wbrew regulaminowi? Nick wcale nie oznacza tego co na pierwszy rzut oka widzicie... mianowicie w Indonezji słowo "dupa" oznacza kadzidełko, a Smoka - to tak trochę spolszczone SMOKER - palacz. PALACZ KADZIDEŁ - wiadomo. Pozdrawiam! o7