05.04.2024, 08:18 UTC
Cześć,
Moje imię Patryk, rok produkcji 1983, zlokalizowany w Warszawie.
Coś tam pracuje, kogoś tam wychowuje (a nie przepraszam już jest dorosły), z kimś tam się zaobrączkowałem. Mimo to gry są moją pasją od C64 i zawsze znajdę na nie czas.
W Elite jestem zielony jak diabli, chociaż latam już prawie pół roku
A tak prywatnie to jeszcze się interesuje sportem(raczej kanapowo), muzyką(ale to taka której nawet nie to, że nikt nie lubi a raczej nawet nie zna) i piwem
a moja nieludzka miłość to koty. Więc chyba można powiedzieć, że jestem kociarzem.
Trafiłem tu z poradników Rootstrata, to też podziękuje bo wiele mechanik gry stało się czytelnych
Moje imię Patryk, rok produkcji 1983, zlokalizowany w Warszawie.
Coś tam pracuje, kogoś tam wychowuje (a nie przepraszam już jest dorosły), z kimś tam się zaobrączkowałem. Mimo to gry są moją pasją od C64 i zawsze znajdę na nie czas.
W Elite jestem zielony jak diabli, chociaż latam już prawie pół roku

A tak prywatnie to jeszcze się interesuje sportem(raczej kanapowo), muzyką(ale to taka której nawet nie to, że nikt nie lubi a raczej nawet nie zna) i piwem
a moja nieludzka miłość to koty. Więc chyba można powiedzieć, że jestem kociarzem. Trafiłem tu z poradników Rootstrata, to też podziękuje bo wiele mechanik gry stało się czytelnych