05.03.2024, 16:03 UTC
Witam SERdecznie
. Do ED trafiłem w zasadzie przez przypadek, podchodziłem do tej gry 2 razy i tym razem chyba zostanę na dłużej. Nigdy nie lubiłem symulatorów zawsze królowały ścigałki, fpsy jednak dojrzałem do tego typu gier a zaczęło się od ETS2 i ATS no i poszło. Poradnik totalny obejrzałem chyba z 10 razy a livestreamy na Twitchu szanownego Pana Rootsrata włączam jako podcast w tle jak gram haha. Nie mam pojęcia ile godzin spędziłem przy pierwszym podejsciu ale całkiem sporo. Teraz siedzę sobie w LHS 3295 w Yang Hub oddalonym zaledwie 25LS od głównej gwiazdy. Wszystko do tego momentu się zgadza ale... oglądając kolejny raz Poradnik totalny coś zaczęło mi się nie zgadzać... Nie mam dodatku Odyssey więc wiedziałem że interface jest inny ale coś znowu mnie zaczęło niepokoić i zacząłem grzebać w necie no i po 144h grania dorobieniu się Cobry Mk III i ASPX oraz 100 baniek na koncie okazało się że siedzę na wersji Horizon Legacy
niestety domyślnie klient zaserwował mi z defaultu właśnie tą wersję, z bólem serca odinstalowałem i zainstalowałem Live chyba tak oni to nazywają teraz mam 195h czyli po około 50h mam Cobrę Mk III i tego samego ASPX (oba wyposażone w najlepsze moduły do swoich zadań, bez inżynierki bo do tego nie doszedłem jeszcze) oraz jakieś 25mln na koncie co uważam jest niezłym wynikiem jak na taki czas. ASPX do przewozu VIPów sprawdza się wyśmienicie w dodatku całkiem intratne zajęcie z dreszczykiem emocji w silent running przy dokowaniu do stacji.
Na koniec małe pytanie, gdzie mogę zadać pytanie i założyć wątek na waszym forum by go nie zaśmiecać jeśli chciałbym zadać pytanie i poprosić o poradę przy buildzie statku? Wstyd się przyznać ale jeszcze nigdy nie wystrzeliłem z żadnej broni a chciałbym trochę "poszczelać". Cobra Mk III będzie dobra do nauki z racji małego wykupu ale już ostrzę sobie kły na Vulture, martwi jednak mała elektrownia i prędkość. Aha no i nie jestem kadetem więc nie widzę całego forum więc proszę wziąć to pod uwagę.
Pozdrawiam was wszystkich i miłego dnia o7.
. Do ED trafiłem w zasadzie przez przypadek, podchodziłem do tej gry 2 razy i tym razem chyba zostanę na dłużej. Nigdy nie lubiłem symulatorów zawsze królowały ścigałki, fpsy jednak dojrzałem do tego typu gier a zaczęło się od ETS2 i ATS no i poszło. Poradnik totalny obejrzałem chyba z 10 razy a livestreamy na Twitchu szanownego Pana Rootsrata włączam jako podcast w tle jak gram haha. Nie mam pojęcia ile godzin spędziłem przy pierwszym podejsciu ale całkiem sporo. Teraz siedzę sobie w LHS 3295 w Yang Hub oddalonym zaledwie 25LS od głównej gwiazdy. Wszystko do tego momentu się zgadza ale... oglądając kolejny raz Poradnik totalny coś zaczęło mi się nie zgadzać... Nie mam dodatku Odyssey więc wiedziałem że interface jest inny ale coś znowu mnie zaczęło niepokoić i zacząłem grzebać w necie no i po 144h grania dorobieniu się Cobry Mk III i ASPX oraz 100 baniek na koncie okazało się że siedzę na wersji Horizon Legacy
niestety domyślnie klient zaserwował mi z defaultu właśnie tą wersję, z bólem serca odinstalowałem i zainstalowałem Live chyba tak oni to nazywają teraz mam 195h czyli po około 50h mam Cobrę Mk III i tego samego ASPX (oba wyposażone w najlepsze moduły do swoich zadań, bez inżynierki bo do tego nie doszedłem jeszcze) oraz jakieś 25mln na koncie co uważam jest niezłym wynikiem jak na taki czas. ASPX do przewozu VIPów sprawdza się wyśmienicie w dodatku całkiem intratne zajęcie z dreszczykiem emocji w silent running przy dokowaniu do stacji.Na koniec małe pytanie, gdzie mogę zadać pytanie i założyć wątek na waszym forum by go nie zaśmiecać jeśli chciałbym zadać pytanie i poprosić o poradę przy buildzie statku? Wstyd się przyznać ale jeszcze nigdy nie wystrzeliłem z żadnej broni a chciałbym trochę "poszczelać". Cobra Mk III będzie dobra do nauki z racji małego wykupu ale już ostrzę sobie kły na Vulture, martwi jednak mała elektrownia i prędkość. Aha no i nie jestem kadetem więc nie widzę całego forum więc proszę wziąć to pod uwagę.
Pozdrawiam was wszystkich i miłego dnia o7.