13.02.2024, 08:30 UTC
Witam Wszystkich, jestem Tomek, rocznik 80, Warszawa. Grałem trochę w Elite w 2018, głownie explor w sidewinderze. Po kilkutygodniowej wyprawie wróciłem, zainkasowałem wypłatę i przerosło mnie wyposażania statku pod walkę, odpadłem z zamiarem, że "jutro do tego usiądę" i tak minęło 5 lat.. Teraz wróciłem, dokończyłem statek, zapolowałem na piratów i znowu poleciałem w pustkę. Aktualnie jestem gdzieś w sektorze Temple lecę do Vulcan Gate, wiec chwilę mnie jeszcze nie będzie.
Prywatnie jestem miłośnikiem odkryć kosmicznych w RL (kto by pomyślał
), nowinek naukowych, psychologii klinicznej, gier RPG (papier) i CRPG (oldschoolowych i nowych, izometryków), literatury fantasy (fanboy Wiedźmina) oraz filmów i seriali różnej maści.
Cieszę się, że tu trafiłem i mam nadzieję że sie od Was czegos nauczę, bo na razie to tylko ślizgam się po powierzchni tej gry.
Pozdrawiam wszystkich
Prywatnie jestem miłośnikiem odkryć kosmicznych w RL (kto by pomyślał
), nowinek naukowych, psychologii klinicznej, gier RPG (papier) i CRPG (oldschoolowych i nowych, izometryków), literatury fantasy (fanboy Wiedźmina) oraz filmów i seriali różnej maści. Cieszę się, że tu trafiłem i mam nadzieję że sie od Was czegos nauczę, bo na razie to tylko ślizgam się po powierzchni tej gry.
Pozdrawiam wszystkich