Witajcie Husarze!
Jestem Marcin! Na karku prawie 34 lata bo rocznik 90'. Mam swoją bazę w Warszawie!
Na co dzień jestem mechanikiem lotniczym
. Jest to moja praca od około 4 lat a pasję do lotnictwa mam od dzieciaka. Obok miejscowości w której się wychowywałem jest lotnisko wojskowe więc odkąd pamiętam lubiłem patrzeć na samoloty, słuchać ryku silników odrzutowych i marzyć o tym by kiedyś zostać pilotem wojskowym. Życie potoczyło się jednak inaczej, ale pasja pozostała, z lotnictwa nie zrezygnowałem i jestem tu gdzie jestem.
Przez moje dotychczasowe życie przewinęła się też muzyka ponieważ 8 lat grałem z kolegami w zespole
. Wszystko zaczęło się w 2 klasie podstawówki więc wiadomo że na początku było to dość proste granie, które z biegiem czasu przekształciło się w coverowanie takich kapel jak Black Sabbath, Deep Purple, TOTO itp.
Obecnie, kiedy już skończę kręcić śrubki w samolocie lubię żeglować, grać w gry, chodzić na koncerty.
To tyle, krótki wstępniaczek.
Pozdrawiam i widzimy się w grze
o7
Jestem Marcin! Na karku prawie 34 lata bo rocznik 90'. Mam swoją bazę w Warszawie!
Na co dzień jestem mechanikiem lotniczym
. Jest to moja praca od około 4 lat a pasję do lotnictwa mam od dzieciaka. Obok miejscowości w której się wychowywałem jest lotnisko wojskowe więc odkąd pamiętam lubiłem patrzeć na samoloty, słuchać ryku silników odrzutowych i marzyć o tym by kiedyś zostać pilotem wojskowym. Życie potoczyło się jednak inaczej, ale pasja pozostała, z lotnictwa nie zrezygnowałem i jestem tu gdzie jestem.Przez moje dotychczasowe życie przewinęła się też muzyka ponieważ 8 lat grałem z kolegami w zespole
. Wszystko zaczęło się w 2 klasie podstawówki więc wiadomo że na początku było to dość proste granie, które z biegiem czasu przekształciło się w coverowanie takich kapel jak Black Sabbath, Deep Purple, TOTO itp. Obecnie, kiedy już skończę kręcić śrubki w samolocie lubię żeglować, grać w gry, chodzić na koncerty.
To tyle, krótki wstępniaczek.
Pozdrawiam i widzimy się w grze
o7