31.10.2023, 23:35 UTC
Witam.
Nazywam się Artur, 79 rocznik, zamieszkały w Elblągu. Na co dzień praca dom rodzina, a w wolnych chwilach amatorski pilot
Mam za sobą nie ciężką przeprawę przez świat Elite, gdyż nikt za rękę mnie nie prowadził i trzeba było samemu pomalutku, więc moja świadomość o tej grze rodziła się w bólach. Sporo ogarniam ale tego czego chciał bym się jeszcze nauczyć jest o niebo więcej
Doszedłem do wniosku że umiem przemieszczać swój statek w kosmosie na tyle żebym mógł przyłączyć się do innych bardziej doświadczonych graczy od których mogę się czegoś nauczyć i może trochę wesprzeć swoimi działaniami.
Pozdrawiam.
Nazywam się Artur, 79 rocznik, zamieszkały w Elblągu. Na co dzień praca dom rodzina, a w wolnych chwilach amatorski pilot
Mam za sobą nie ciężką przeprawę przez świat Elite, gdyż nikt za rękę mnie nie prowadził i trzeba było samemu pomalutku, więc moja świadomość o tej grze rodziła się w bólach. Sporo ogarniam ale tego czego chciał bym się jeszcze nauczyć jest o niebo więcej
Doszedłem do wniosku że umiem przemieszczać swój statek w kosmosie na tyle żebym mógł przyłączyć się do innych bardziej doświadczonych graczy od których mogę się czegoś nauczyć i może trochę wesprzeć swoimi działaniami.Pozdrawiam.