Cześć,
mam na imię Robert, rocznik 80' z Olsztyna (pozdro Przemek
). Dzieciaty, żonaty itd. Moim najstarszym wspomnieniem jakie mam (mogłem mieć wtedy ze 2-3 lata) to gra telewizyjna, na którą mówiłem duszki (Space Panic), taka w stojąca machina z baru, którą naprawiał mój ojciec. To nie mogło się inaczej skończyć jak nieustającą pasją do gier, choć z czasem poświęcam jej coraz mniej czasu. Moje pierwsze styczności z MMO to MUDy Studnia dusz i Cygnus ogrywane w kafejkach a pierwszą z GUI było przeglądarkowe x-wars.pl którą z gildią Ronin skończyliśmy jako druga siła dzięki koalicji przeciwko top1. Moją najukochańszą serią i jedyną, której przechodzę kolejne części od początku do końca to Fallout, szczególnie cz. 2. Książki i filmy preferuję te z szeroko pojętej fantastyki tzn. od fantasy po hard s-f.
Zawodowo to fajnie określiła mnie pewna atrakcyjna pani jako pana od numerków
kontekst już nie jest taki sexy, ale to określenie jest w sumie na miejscu kiedy ma się coś wspólnego z IT - 1 i 0 wiadomo
No i ED. Konto mam już jakiś czas, ale aktywniej zacząłem dopiero całkiem niedawno. Jestem typem researchera, więc mam już trochę obcykane, ale na pewno jest jeszcze sporo do wypytania
Nie mam jeszcze specjalnych preferencji, ale widzę, że kopanie czy skakanie po drzewach i zbieranie materiałów do inżynierii nie będzie należało do moich ulubionych zajęć. Gdyby nie to, że dolatywanie do misji na nogach jest takie uciążliwe to pewnie tu bym się widział częściej. Wstępnie chciałbym się przemęczyć z inżynierami i uhandlować sobie na dobry statek by polecieć na dłuższą wyprawę w nieznane, ale raczej samotną bo czas
PVP raczej mnie nie kręci, tak pewnie będzie i tu.
mam na imię Robert, rocznik 80' z Olsztyna (pozdro Przemek
). Dzieciaty, żonaty itd. Moim najstarszym wspomnieniem jakie mam (mogłem mieć wtedy ze 2-3 lata) to gra telewizyjna, na którą mówiłem duszki (Space Panic), taka w stojąca machina z baru, którą naprawiał mój ojciec. To nie mogło się inaczej skończyć jak nieustającą pasją do gier, choć z czasem poświęcam jej coraz mniej czasu. Moje pierwsze styczności z MMO to MUDy Studnia dusz i Cygnus ogrywane w kafejkach a pierwszą z GUI było przeglądarkowe x-wars.pl którą z gildią Ronin skończyliśmy jako druga siła dzięki koalicji przeciwko top1. Moją najukochańszą serią i jedyną, której przechodzę kolejne części od początku do końca to Fallout, szczególnie cz. 2. Książki i filmy preferuję te z szeroko pojętej fantastyki tzn. od fantasy po hard s-f.Zawodowo to fajnie określiła mnie pewna atrakcyjna pani jako pana od numerków
kontekst już nie jest taki sexy, ale to określenie jest w sumie na miejscu kiedy ma się coś wspólnego z IT - 1 i 0 wiadomo
No i ED. Konto mam już jakiś czas, ale aktywniej zacząłem dopiero całkiem niedawno. Jestem typem researchera, więc mam już trochę obcykane, ale na pewno jest jeszcze sporo do wypytania
Nie mam jeszcze specjalnych preferencji, ale widzę, że kopanie czy skakanie po drzewach i zbieranie materiałów do inżynierii nie będzie należało do moich ulubionych zajęć. Gdyby nie to, że dolatywanie do misji na nogach jest takie uciążliwe to pewnie tu bym się widział częściej. Wstępnie chciałbym się przemęczyć z inżynierami i uhandlować sobie na dobry statek by polecieć na dłuższą wyprawę w nieznane, ale raczej samotną bo czas
PVP raczej mnie nie kręci, tak pewnie będzie i tu.