Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite
Sad 
(20.09.2023, 16:17 UTC)szkodi napisał(a):
(20.09.2023, 14:12 UTC)Kilogramus napisał(a): Kilka pytań, bo się gubię w klawiszologii...
1. Jest jakiś sposób na przyspieszenie tego chodu? 

Próbowałeś shiftem lewym? Chyba tak był przypisany bieg z ustawień podstawowych. Pamiętaj, że szybciej biega się bez wyciągniętej broni, lub z mniejszą bronią.

Próbowałem... z shiftem zaczyna Tip-Topami czlapac... 
Na stacji nie ma broni wyciągniętej a wlecze się jeszcze wolniej i nawet skoczyć nie mozna, a to chodzenie (bieganie) zmienia się w czlapanie (chodzenie) za każdym razem co wpadniesz w jakaś "dziur" czy najdziesz na" kabel" etc które możnaby było przeskoczyć gdyby nie to że nie można skakać  Dodgy co znaczy że znowu trzeba shift ... no chyba że miałem go trzymać cały czas a mi poprostu zlagowalo ale to jeszcze zobaczę.... w każdym bądź razie chodziło o to żeby nie żyć w tym przekonaniu że szybciej sie nie da a potygodniu przypadkiem coś wcisnąć (jak to pokręcenie kółkiem myszy przy chodzeniu w Star Citizen (które nawiasem mówiąc najwolniejsza prędkość jest podobna jak w Odyssey jak nie może troszeczke wolniejsza, za to najszybsza prędkość chodu jest szybsza niż tu bieganie.... a bieg to jest prawdziwy bieg...

No ale mniejsza o wiekszosc... doleciałem do stolicy bez się rozbijania (no i tu przewaga PC nad PS4... sterowanie jest magicznie ciekawsze bo ma się szerszy dostęp do większej ilości tak brakujących przycisków) choć największym wyzwaniem było i tak wyznaczyć trasę  Confused mapa układu jest raczej przyjazna, ale w mapie galaktyki... w tym interfejsie się pogubiłem strasznie... trochę się trzeba bedzie przyzwyczaić  Wink i można działac... 

Jak to jest z Bigosem są dwa garnki osobne?
Cholewka discorda mam na drugim telefonie zostawiłem w domu. Jutro będę upierdliwy bardziej tam niż na forum Wink

(20.09.2023, 18:02 UTC)szkodi napisał(a): Dostęp do SO już powinien być z tego co widzę Wink Welcome home commander.

o7

Superancko, podziękować. Rano przed snem ( Biggrin) będziem dzialac
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - przez Kilogramus - 20.09.2023, 18:23 UTC
temperatura - przez Plebix 007 - 06.12.2020, 16:36 UTC
RE: temperatura - przez Ganzuri - 06.12.2020, 17:23 UTC