19.09.2023, 18:53 UTC
Dobra w pracy jestem, starałem sie napisać tutaj małe opowiadanie w mysl Roleplay, ale się telefon przywiesił i mi wsio znikło a drugi raz już nie mam sił, więc do rzeczy. Kupiłem PC niedawno wkoncu...bez szału i magii ale powinien wystarczec, (no ja od wieków PS4) ale brakuje mi czegoś takiego jak ED pomimo że nie wszystko mi tam pasuje, ale możliwość puszczenia sterów w SC i napierdzielanie ciężarami w kokpicie po sufit załadowanej T9tki, czy grzebanie w papierkowej robocie dopóki cel podróży nie wyrośnie przed oczami, albo jakiś pirat czy inne licho się napatoczy... no i ten BiGoS..., to patrząc po moim grafiku, to jest wlasnie to czego mi potrzeba jak pada za oknem a moto się suszy w garazu i jeszcze kilka dni temu patrzyłem na cenę ED i chciałem poczekać, ale dzisiaj właśnie widzę że jest jakaś (75%) promocja, więc chyba tak miało być i wrócę szybciej do ED (Star Citizen I tak mnie korci)
Tak więc pytanka, bo nie widzę Horizon na Steamie... 1.jest zintegrowany z podstawową wersją gry?
2.majac Odyssey da się odpalić Horizon dalej czy już po ptokach?
Tak więc pytanka, bo nie widzę Horizon na Steamie... 1.jest zintegrowany z podstawową wersją gry?
2.majac Odyssey da się odpalić Horizon dalej czy już po ptokach?