18.09.2023, 11:07 UTC
(17.09.2023, 20:17 UTC)Dezerter69 napisał(a): No to czas na mnie, witam wszystkich, mam na imię Marcin, jestem z okolic Warszawy, żonaty, posiadacz dwóch psów i kota w głowie, rocznik '88. Na grę nie mam za wiele czasu, niestety praca i inne zajęcia robią swoje.
Moim zainteresowaniem jest szeroko pojęty kosmos, astronomia i wszystko co z nią związane. No, może te zainteresowanie na przestrzeni lat trochę już spadło, bo głowa już nie jest beztroska, lecz zapchana "życiem codziennym", ale to chyba każdy tak ma.
O Elite myślałem już od bardzo dawna, ale jakoś ten wysoki próg wejścia mnie odstraszał. Trochę też i język, chociaż angielski nie jest dla mnie szczególnie trudny, to jednak ze względu na złożoność gry trochę mnie to przerażało. Do zmiany skłoniła mnie promka na Steamie no i jestem
. Co dalej? Nie wiem, ale będę się starał chociaż w jakiejś części to wszystko ogarnąć.
Aha, mimo, że oglądałem i czytałem różne poradniki, również ludzi z tego portalu, to... mało rozumiem, tego jest za dużo. Na razie w grze robię proste zadania kurierskie, żeby nabić trochę kasy. Postanowiłem założyć tu konto, bo liczę na jakieś skromne porady.
Pozdrawiam,
prosty kurier i początkujący handlarzyna
Cmdr Martin Littlemayor
Zapraszamy na kanał głosowy na discordzie. Wszystkie informacje dostępne od ręki
.

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)

. Do zmiany skłoniła mnie promka na Steamie no i jestem
. Co dalej? Nie wiem, ale będę się starał chociaż w jakiejś części to wszystko ogarnąć.