08.07.2023, 06:54 UTC
Cześć.
Mam problem odnośnie gry?
Chciałem sobie sprawić wdzianko i przyleciałem do systemu TLAKAKATLAN na Harding Orbital.
Wylądowałem i stwierdziłem że nie mogę wysiąść ze statku!
Nie mam opcji w grze DISEMBARK.
Tu pytanie czy coś mam źle zrobione w ustawieniach avatara?
Może moja wersja gry tego nie obsługuje?
Teraz parę faktów.
Grę odpalam z platformy Epic zakładeczka Elite Dangerouse:Horizons(ktoś może korzysta z tej platformy?)
I teraz czy ja posiadam wersje Odysey?
Może muszę dodatkowo coś pobrać?Ewentualnie coś wykupić?
Zgłupiałem już konkretnie.
Przygotowywuję się do przenosin samej gry i wszystkiego co mi potrzeba na nowego składanego kompa,więc na razie nic nie robiłem z samymi ustawieniami gry,discorda i wielu innych rzeczy które poinstaluje jak już będę na nowym sprzęcie.
Jeżeli sam post jest napisany w złym miejscu proszę o przeniesienie do odpowiedniego działu lub do kosza!
To chyba tyle na razie.
Mam problem odnośnie gry?
Chciałem sobie sprawić wdzianko i przyleciałem do systemu TLAKAKATLAN na Harding Orbital.
Wylądowałem i stwierdziłem że nie mogę wysiąść ze statku!
Nie mam opcji w grze DISEMBARK.
Tu pytanie czy coś mam źle zrobione w ustawieniach avatara?
Może moja wersja gry tego nie obsługuje?
Teraz parę faktów.
Grę odpalam z platformy Epic zakładeczka Elite Dangerouse:Horizons(ktoś może korzysta z tej platformy?)
I teraz czy ja posiadam wersje Odysey?
Może muszę dodatkowo coś pobrać?Ewentualnie coś wykupić?
Zgłupiałem już konkretnie.
Przygotowywuję się do przenosin samej gry i wszystkiego co mi potrzeba na nowego składanego kompa,więc na razie nic nie robiłem z samymi ustawieniami gry,discorda i wielu innych rzeczy które poinstaluje jak już będę na nowym sprzęcie.
Jeżeli sam post jest napisany w złym miejscu proszę o przeniesienie do odpowiedniego działu lub do kosza!
To chyba tyle na razie.

.png)
.png)
.png)
.png)