(20.06.2023, 16:15 UTC)MAGNUM354 napisał(a): KASA
ona to robi dla kasy
widziałeś ile tracisz kasy na poczet tego wynajetego pilota?
dodam jeszcze ze jeśli masz np jeszcze jednego pilota ( który nota bene musi zostać w bazie - bo zabrać możesz jednego ) to ten drugi pilot też swoje przytula
Tak to zauważyłem na początku swojej zabawy. Zatrudniłem se trzech myśląc że to takie b2b , posadziłem w poczekalni a ja w tym czasie poleciałem se powysadzać skałki w pierścieniach... po paru tygodniach zorientowałem się że te nieroby ciągną odemnie kase przy każdym najdrobniejszym moim przychodzie. Jak byłem na b2b w takie sytuacji nikt mi nie chciał płacić. Oczywiście wywaliłem ich na bruk
i zatrudniłem obecną panią pilotkę
niech sie kobita rozwija... pewnie też bierze więcej kasy z każdym jej wzrostem rankingu... ehh takie życie... inflacja.. i takie tam... dzięki za odp.(20.06.2023, 16:19 UTC)Debren napisał(a): Kazdy zestrzelony statek to okreslony exp zalezny od roznicy rang. Do tego jesli masz wyzsza range niz pilot, to pilot kosi wiekszosc tego expa dopoki rangi sie nie wyrownaja - wtedy bedzie po polowie.
To rozumiem jak działa , gdzieś na wiki widziałem tę fajną tabelke ze wspolczynikami ale dotyczyla moich sukcesow w walce. Ranga pilota zrownala sie na poziomie expert. Obecnie mam ledwo co drgniete master a moja pilotka konczy juz dangerous. Stad moje pytanie.