10.06.2023, 00:05 UTC
Moja krótka aktywność w Husarii zbiegła się z początkiem aktywności Cmdr Dziadostwo. Ja skończyłem się udzielać, on zaczął - ale jak zaczął! Chłopakom udzielał rad odnośnie polskiego sprzętu elektronicznego. Myślałem.... kurdę... taki koń?.... pojęcie ma, jara go to. Aż mi było wstyd, że mogę na siebie mówić elektronik. To co ON wiedział o elektronice to ja się w życiu nie nauczę
Ale co się tyczy E_D to pamiętam, że niemrawo zapytywał o to czy tamto. A ja się wtedy czułem "prawie" mocny w te klocki.
I Dziadostwo został w tej grze i ją zgłębił do końca. Ja się poddałem :/
Ale śledziłem i śledzę aktywność Husarii.
Jednak to czego się dziś dowiedziałem to mnie "zmroziło"
Tylu chłopa i tyle sposobności aby się podzielić troskami "dnia codziennego" i żeby tego Dziadostwo nie "wyjął" dla siebie - i nie przekuł w pozytyw - to bardzo przykre.
Spoczywaj chłopie w spokoju i mam nadzieję, że do SagA* dolatujesz już dziś na spokojnie
Ale co się tyczy E_D to pamiętam, że niemrawo zapytywał o to czy tamto. A ja się wtedy czułem "prawie" mocny w te klocki.
I Dziadostwo został w tej grze i ją zgłębił do końca. Ja się poddałem :/
Ale śledziłem i śledzę aktywność Husarii.
Jednak to czego się dziś dowiedziałem to mnie "zmroziło"
Tylu chłopa i tyle sposobności aby się podzielić troskami "dnia codziennego" i żeby tego Dziadostwo nie "wyjął" dla siebie - i nie przekuł w pozytyw - to bardzo przykre.
Spoczywaj chłopie w spokoju i mam nadzieję, że do SagA* dolatujesz już dziś na spokojnie

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
![[Obrazek: 84838.png]](https://inara.cz/data/sigs/84/84838.png)