06.05.2023, 17:26 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.05.2023, 17:27 UTC przez Sin Alarma.)
Cześć!
Mam na imię Artur, rocznik 78, mieszkam w Rudzie Śląskiej, mam dom, pracę, kobietę, dwie córki, psa, kota i chomika, tak że jestem dość zajętym człowiekiem
ale na szczęście znajduję czas na granie.
Żałuję tylko że dopiero kilka miesięcy temu odkryłem ED, chociaż pamiętam jeszcze jak napierałem w Frontiera II na Amidze
i jestem nią zafascynowany.
Kilka ładnych lat grałem w Eve Online ale postanowiłem zrobić sobie przerwę. Nie długo będę eksplorował naszą galaktykę ale narazie walczę z Thargoidami i odbijam różne stacje, porty na planetach
o7
Mam na imię Artur, rocznik 78, mieszkam w Rudzie Śląskiej, mam dom, pracę, kobietę, dwie córki, psa, kota i chomika, tak że jestem dość zajętym człowiekiem
ale na szczęście znajduję czas na granie.Żałuję tylko że dopiero kilka miesięcy temu odkryłem ED, chociaż pamiętam jeszcze jak napierałem w Frontiera II na Amidze
i jestem nią zafascynowany.Kilka ładnych lat grałem w Eve Online ale postanowiłem zrobić sobie przerwę. Nie długo będę eksplorował naszą galaktykę ale narazie walczę z Thargoidami i odbijam różne stacje, porty na planetach

o7