13.04.2023, 16:44 UTC
Kurczę mam dylemat
jestem 1400 LY od sol. Chciałem wybrać się na wyprawę do Coloni, Sagitariusa A* oraz Beagle Point. W międzyczasie odwiedziłem forum husarskie i dowiedziałem się, że aby dołączyć do grupy należy wykonać kilka zadań w bąblu. Celem pośrednim mojej wycieczki jest zebrać fundusze na Fleet Cariera. Teraz pytanie do Was co radzicie, czy polatać po okolicy i zebrać kasę, kupić megaship, dołączyć do Husarii i dopiero wybrać się w podróż na drugi koniec galaktyki razem z megashipem, czy od razu lecieć i dołączyć do społeczności po powrocie, który pewnie nastąpi za ładnych parę miesięcy biorąc pod uwagę, że mogę głównie latać weekendami?
Dodatkowe pytanie techniczne: czy da się dokupić do megashipa dział sprzedaży badań biologicznych a jeśli tak to czy ceny są takie same jak na stacjach orbitalnych w bąblu czy jakoś zaniżone? Domyślam się też, że wyprawa w towarzystwie własnego Fleeta jest sporo łatwiejsza i daje nieco więcej możliwości eksploracji?
Taj wiele pytań, tak mało odpowiedzi
... Co robić, jak żyć
jestem 1400 LY od sol. Chciałem wybrać się na wyprawę do Coloni, Sagitariusa A* oraz Beagle Point. W międzyczasie odwiedziłem forum husarskie i dowiedziałem się, że aby dołączyć do grupy należy wykonać kilka zadań w bąblu. Celem pośrednim mojej wycieczki jest zebrać fundusze na Fleet Cariera. Teraz pytanie do Was co radzicie, czy polatać po okolicy i zebrać kasę, kupić megaship, dołączyć do Husarii i dopiero wybrać się w podróż na drugi koniec galaktyki razem z megashipem, czy od razu lecieć i dołączyć do społeczności po powrocie, który pewnie nastąpi za ładnych parę miesięcy biorąc pod uwagę, że mogę głównie latać weekendami? Dodatkowe pytanie techniczne: czy da się dokupić do megashipa dział sprzedaży badań biologicznych a jeśli tak to czy ceny są takie same jak na stacjach orbitalnych w bąblu czy jakoś zaniżone? Domyślam się też, że wyprawa w towarzystwie własnego Fleeta jest sporo łatwiejsza i daje nieco więcej możliwości eksploracji?
Taj wiele pytań, tak mało odpowiedzi
... Co robić, jak żyć