18.03.2023, 09:51 UTC
(18.03.2023, 00:32 UTC)szkodi napisał(a):(17.03.2023, 23:20 UTC)KUBAGSL napisał(a): Czy ktoś może mi powiedzieć gdzie mogę oddać BH Vouchers wystawione przez inne systemy?
Czy bezpiecznie jest je oddać w stacjach kontrolowanych przez WH ?
Zapewne chodzi Ci o inne frakcje, a nie systemy. Jesli chodzi o inne frakcje i oddawanie bounty voucherów w naszych systemach to jest to mozliwe jesli system NIE jest zamknięty. Jak rozpoznać to czy system jest zamknięty i co to oznacza? Husaria jak inne frakcje posiada swój sposób dbania o wpływy w danym systemie. W większości nasze wpływy ustawione są tak, aby w Sali Odpraw widniały na zielono. Jeśli jednak nazwa systemu jest fioletowa lub czerwona, to sprzedaż voucherów, kartografii, handel czy wykonywanie misji w tym systemie jest zakazana do momentu kiedy pojawią się zadania w tym systemie lub system znowu stanie się otwarty (zielony). Czasem jednak lepiej wrzucić informacje na kanał #gotowanie-bigosu i być moze znajdziemy inny system gdzie te vouchery się przydadzą (wystawiamy wtedy również zadania).
Baaardzo dziękuję!!
Czy jest jakiś sposób aby sprawdzić ile wykonałem już misji i jakiego typu z Sali Odpraw w ramach obowiązkowej 20tki?