09.01.2023, 22:18 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.01.2023, 22:24 UTC przez OmenBlack.)
Witam i pozdrawiam.
Bartek-- rocznik 83 -- Police
Zawodowo elektryk ale praca w świecie, czyli dużo podróżuje po europie w szczególności jak i po świecie. Brak miejsca w bagażu czasami ciężko zabrać joystick ze sobą a i net na kwaterach różny jest.
Poza lataniem w ED amatorsko latam i czasami coś nagrywam z drona, jazda motocyklem sezonowo i w chwilach wolnych.
W ED gram od 6 lat ale zazwyczaj w solo ze względu częstych wyjazdów i braku miejsca w bagarzu
czasami spędzę dzień albo dwa nad grą , czasami kilka godzin.
Ostatnia moja wyprawa z sola do colonii zajęła mi trochę czasu. Mam nadzieje ze przygoda sprawi trochę więcej frajdy latając wspólnie niż tylko w solo a i może się odwarze się w końcu polatać w open
pozdrawiam i do zobaczenia w galaxy o7
Bartek-- rocznik 83 -- Police
Zawodowo elektryk ale praca w świecie, czyli dużo podróżuje po europie w szczególności jak i po świecie. Brak miejsca w bagażu czasami ciężko zabrać joystick ze sobą a i net na kwaterach różny jest.
Poza lataniem w ED amatorsko latam i czasami coś nagrywam z drona, jazda motocyklem sezonowo i w chwilach wolnych.
W ED gram od 6 lat ale zazwyczaj w solo ze względu częstych wyjazdów i braku miejsca w bagarzu
czasami spędzę dzień albo dwa nad grą , czasami kilka godzin.Ostatnia moja wyprawa z sola do colonii zajęła mi trochę czasu. Mam nadzieje ze przygoda sprawi trochę więcej frajdy latając wspólnie niż tylko w solo a i może się odwarze się w końcu polatać w open
pozdrawiam i do zobaczenia w galaxy o7