03.09.2022, 21:31 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.09.2022, 14:28 UTC przez Dakorps.
Powód edycji: błąd w nazwie statku :)
)
(03.09.2022, 13:22 UTC)FrankDolas napisał(a):(03.09.2022, 13:14 UTC)Dakorps napisał(a): Witam serdecznie
- Baza - Maskelyne Vision
Pozdrawiam wszystkich
Witaj i bądź pozdrowiony. Na bazę sugeruję system TRUK (też husarski) - po zrobieniu reputacji u lokalsów wpadają fajne misje za 50 mln cr.
Brzmi nieźle, nie byłem, wkrótce odwiedzę.
(03.09.2022, 14:49 UTC)MAGNUM354 napisał(a): Diamondback, do przewozu ludzi - tego jeszcze nie było
Zwróć uwagę na Delphin, Orca, czy Beluga - to sa statki budowane pod przewóz pasażerów - mogą ci się spodobać.
Diamondback uzywamy zwykle do szybkiej podrózy pomiedzy systemami, aby coś sprawdzić, zrobić skany itp.
Jak mówiłem, dopiero się uczę
Miałem Dolphina, ale do przewozu 1-2 Małych grupek turystów lepiej sprawdził mi się właśnie Diamondback, uznałem, że ma większą efektywność. Mały rozmiar, relatywnie potężny FSD pozwalający mi obecnie na skoki prawie 50LY + porządny Fuel scoop ładujący zbiornik zanim zdążę ominąć gwiazdę pozwala na szybkie zgarnianie 3-5 a nawet 7mln za każdą misję. Wiem, że Diamondback do tego nie służy, ale jakoś tak wyszło... A, no i chyba łatwiej nim uciec przed piratami.
W przyszłości się poprawię