Cześć.
Mam na imię Andrzej, rocznik nie trudno się domyśleć
Na co dzień zapalony rowerzysta amator, eksplorator terenów na ATV i oczywiście fan Elitki.
Odkryłem ją przypadkowo jak rozdawali na Epic, a właściwie jak zobaczyłem u swojego 13latka. On już zrezygnował, a mnie pochłonęła i tak pogrywam już prawie 2 lata.
Szczególne podziękowania dla Rootsrat za poradniki na YT, dzięki którym udało się nie odbić od gry i rozbudzić jeszcze większą ciekawość jej poznania.
Podziękowania również dla Husarii za tworzenie tego forum, które było kolejnym krokiem odkrywania Elitki.
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie o7!
Mam na imię Andrzej, rocznik nie trudno się domyśleć
Na co dzień zapalony rowerzysta amator, eksplorator terenów na ATV i oczywiście fan Elitki.Odkryłem ją przypadkowo jak rozdawali na Epic, a właściwie jak zobaczyłem u swojego 13latka. On już zrezygnował, a mnie pochłonęła i tak pogrywam już prawie 2 lata.
Szczególne podziękowania dla Rootsrat za poradniki na YT, dzięki którym udało się nie odbić od gry i rozbudzić jeszcze większą ciekawość jej poznania.
Podziękowania również dla Husarii za tworzenie tego forum, które było kolejnym krokiem odkrywania Elitki.
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie o7!