10.08.2022, 05:18 UTC
(31.10.2015, 14:20 UTC)Administrator napisał(a): Witaj na forum Skrzydlatej Husarii, Pilocie!
Jeśli to Twoja pierwsza wizyta lub jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś - przywitaj się z husarską bracią i napisz kilka słów o sobie
Czesc, jako że aktualnie wylądowałem w Sol w oddaleniu od ludzkich osad w czymś co na mapach oznaczone jest jako Magura Spiska a żona jeszcze śpi w naszym ASP oznaczonym o nazwie Bee, to pozwolę sobie w końcu się przedstawić, nazywam się Lucas Morna. Z Elite pierwszy raz zetknąłem się w latach 90, gdy trochę starszy mistrz gry nie chciał nam prowadzić Cyberpunka 2020, bo akurat grał w jakieś dziwne wektory, wtedy nie pojmowałem co to, ale już czułem że to coś wielkiego. Samodzielnie zacząłem grać parę lat temu, no i zostałem wessany przez ten świat, o czym najlepiej świadczy, że zamiast sprawdzać co się dzieje na tym niespokojnym świecie, mając chwilowo dostęp do internetu, sprawdzam Galnet i jak toczy się wojna z Thargoidami, w której to miałem zaszczyt parenaście razy rozwalić swojego Vipera IV i parę modliszek. Może kiedyś będę godny dołączyć do Husarii, na razie latam sam, poznając wspaniały świat Elite P.S. Ukłony dla CMR Mathiasa Shallowgrava i całej Husarii, dzięki której mój słomiany zapał nie wygasł na początku i dałem radę przejść początkowe trudności związane z mechanika gry? Pozdrawiam serdecznie?