22.06.2022, 10:37 UTC
Carriera możesz parkować gdzie chcesz, w stolicy nie ma zakazu parkowania
Tylko weź pod uwagę że w tej chwili jest to system zamknięty, więc wolno tam działać wyłącznie w ramach zadań z Sali Odpraw. Aktualnie nie wolno tam prowadzić żadnej samowolnej działalności mającej wpływ na BGS.
Co do bindów - jeżeli wygodnie i bezproblemowo ci się lata na tych ustawieniach, to znaczy że są to dobre ustawienia
U mnie wygląda to zupełnie inaczej, przez wiele lat dopieszczałem te ustawienia pod siebie. Ale to nie znaczy że komuś innemu też będą odpowiadały.
Tylko weź pod uwagę że w tej chwili jest to system zamknięty, więc wolno tam działać wyłącznie w ramach zadań z Sali Odpraw. Aktualnie nie wolno tam prowadzić żadnej samowolnej działalności mającej wpływ na BGS.
Co do bindów - jeżeli wygodnie i bezproblemowo ci się lata na tych ustawieniach, to znaczy że są to dobre ustawienia

U mnie wygląda to zupełnie inaczej, przez wiele lat dopieszczałem te ustawienia pod siebie. Ale to nie znaczy że komuś innemu też będą odpowiadały.

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
T16000 Pitulka![[Obrazek: 129764.png]](https://inara.cz/data/sigs/129/129764.png)