15.05.2022, 16:31 UTC
(15.05.2022, 15:25 UTC)Arthur83 napisał(a): @n.nemo
Dlaczego na szczęście??? Takie walki z lotniskowcem mogły by być nawet ciekawe, nie mówię że jakimś jednym stateczkiem ale coś większego. Np.: atak lotniskowca na lotniskowiec z obstawą myśliwców i graczami przy działkach na takim lotniskowcu albo taki skoordynowany atak kilku dziesięciu anakond(lub podobnej klasy statkami) na jakiś lotniskowiec gdzie gracze operują działkami obronnymi i wysyłanymi myśliwcami. Oczywiście mechanika musiała by być jakoś tak do tego stworzona żeby można się było na to umówić a nie że od tak. Taki atak wiązał by się z współpracą wielu graczy jak i jakąś taktyką. Dodatkowo mogło by to mieć też wpływ na frakcje w danym systemie, wpływy itp.
@MAGNUM354
Gram, gram ale od paru tygodni więc jestem początkującym nobem. W moim przypadku takie misje za 50MCR to pieśń przyszłości, ja to nawet jeszcze wszystkich rodzajów misji nie wykonywałem statkami a granie 'ludzikiem' to nawet nie próbowałem.
W moim przypadku "na szczęście" bo mam tam wszystkie swoje statki (swego rodzaju garaż, tudzież baza wypadowa), kupe gotówki, drugą kupe różnego rodzaju klamotów (moduły do statków, surowce etc), plus cena zakupu tego klamota - szkoda byłoby to stracić

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)