03.05.2022, 21:13 UTC
Witam gorąco.
Na imię mi Damian. Rocznik 98. Mieszkam w Łodzi chociaż wolałbym statek najlepiej kosmiczny
Zawodowo web developer. Po godzinach uczę się game devu i kodzę sobie różne symulacje fizyczne. Hobbistycznie składam LEGO i od czasu do czasu zdarza mi się skomponować jakiś utwór muzyczny.
O ED pierwszy raz słyszałem z filmików od tvgry i byłem pod ogromnym wrażeniem świata gry. Gdy zagrałem pierwszy raz (wtedy kiedy można było ED odebrać za darmo) odbiłem się po godzinie gry. Wróciłem teraz, z większym zapasem cierpliwości i pokory do nauki wszystkiego po kolei i jestem bardzo zadowolony. Mój plan na ten moment to wycieczka do domowego systemu husarii.
Pozdrawiam
Na imię mi Damian. Rocznik 98. Mieszkam w Łodzi chociaż wolałbym statek najlepiej kosmiczny
Zawodowo web developer. Po godzinach uczę się game devu i kodzę sobie różne symulacje fizyczne. Hobbistycznie składam LEGO i od czasu do czasu zdarza mi się skomponować jakiś utwór muzyczny.O ED pierwszy raz słyszałem z filmików od tvgry i byłem pod ogromnym wrażeniem świata gry. Gdy zagrałem pierwszy raz (wtedy kiedy można było ED odebrać za darmo) odbiłem się po godzinie gry. Wróciłem teraz, z większym zapasem cierpliwości i pokory do nauki wszystkiego po kolei i jestem bardzo zadowolony. Mój plan na ten moment to wycieczka do domowego systemu husarii.
Pozdrawiam