28.04.2022, 14:26 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.04.2022, 14:29 UTC przez Gerciowski.)
Nie wiem czy dobrze zakumałem o co pytasz @MistyPL - Apex możesz wezwać gdziekolwiek jesteś na planecie i stamtąd na stację gdzie zostawiłeś statek. Tylko uwaga bo jeśli robisz akcję np w military settlement (high security) i podniesiesz tam alarm nie wyłączając go, to patrole latające ponad strącą Ci taksówkę w promieniu bodajże 10km wokół osady.
Co do posiłków to zależy od stopnia security osady i czy podniosłeś w niej alarm. Przy alarmie, tak, przylatują jeden lub dwa rzuty posiłków. Pierwsza rzecz którą ja robię to wyłączam alarm i całą obronę stacji - wtedy spokój kompletny. Kiedyś było tak że po wyjęciu power regulatora i wyłączeniu reaktora pojawiali się złomiarze ale ostatnio jakby tego nie obserwuję.
Co do posiłków to zależy od stopnia security osady i czy podniosłeś w niej alarm. Przy alarmie, tak, przylatują jeden lub dwa rzuty posiłków. Pierwsza rzecz którą ja robię to wyłączam alarm i całą obronę stacji - wtedy spokój kompletny. Kiedyś było tak że po wyjęciu power regulatora i wyłączeniu reaktora pojawiali się złomiarze ale ostatnio jakby tego nie obserwuję.

.png)