19.03.2022, 13:48 UTC
Witam wszystkich, mam na imię Przemek, rocznik 96. Pochodzę z województwa Opolskiego, od ponad dwóch lat mieszkam w Niemczech. Poza grami interesuje się również terrarystyką, w swojej kolekcji posiadam aż 11 ptaszników różnych gatunków oraz skorpiona, choć wciąż mam nadzieję na powiększenie mojej kolekcji
. Jest to moje drugie podejście do elite dangerous, ponieważ latanie samemu zniechęciło mnie do dalszej gry po zaledwie 1,5 miesiąca
. Przez moją obecną pracę bywa, że loguje się tylko na weekendy ze względu na brak czasu odpalenia kompa w tygodniu ( lub po prostu brak sił ), jednak mimo wszystko mam nadzieję że otrzymam możliwość dołączenia do was
.
Pozdrawiam :
CMDR Lotorius
. Jest to moje drugie podejście do elite dangerous, ponieważ latanie samemu zniechęciło mnie do dalszej gry po zaledwie 1,5 miesiąca
. Przez moją obecną pracę bywa, że loguje się tylko na weekendy ze względu na brak czasu odpalenia kompa w tygodniu ( lub po prostu brak sił ), jednak mimo wszystko mam nadzieję że otrzymam możliwość dołączenia do was
.Pozdrawiam :
CMDR Lotorius