18.03.2022, 16:20 UTC
@MAGNUM354 dzięki za info, jakoś chyba miałem szczęście i wpadałem na NPC bo nie miałem jakiś większych problemów z ucieczką. No raz chyba na gracza wpadłem bo parę mitów to trwało.
@Gnievmir dzięki za rady, co prawda paczyłem na takiego co ma min 4 działka i jak najwięcej w OI(korzystam z wspomagaczy) ale Twój build ciekawy i warty rozważenia. Co do lecenia na górnictwo z Toba to mam jak na tą chwile trochę daleko, musiał bym zrobić coś koło 25skoków z tankowaniem i mi się nie chce
.
Ostatnio właśnie poleciełem na opale i zanalazłem całą jedna skałę z nimi, żeby się do nich dostać to jeszcze musiał bym ja wysadzać a nie miałem do tego działka. Skupiam się obecnie na wydobywaniu Ba../Bre.. coś tam(nie pamiętam teraz nazwy) i Tritum nieźle za to płacą więc nie jest źle.
Mam jeszcze takie pytanko, ostatnio sprzedając urobek zauważyłem że w jednej bazie można sprzedać dużo drożej. Poleciałem do niej, niestety nie mogłem na niej wylądować bo byłem za duży i z tym wiąże się moje pytanie, czy można miedzy swoimi statkami przekładać cargo???
@Gnievmir dzięki za rady, co prawda paczyłem na takiego co ma min 4 działka i jak najwięcej w OI(korzystam z wspomagaczy) ale Twój build ciekawy i warty rozważenia. Co do lecenia na górnictwo z Toba to mam jak na tą chwile trochę daleko, musiał bym zrobić coś koło 25skoków z tankowaniem i mi się nie chce
. Ostatnio właśnie poleciełem na opale i zanalazłem całą jedna skałę z nimi, żeby się do nich dostać to jeszcze musiał bym ja wysadzać a nie miałem do tego działka. Skupiam się obecnie na wydobywaniu Ba../Bre.. coś tam(nie pamiętam teraz nazwy) i Tritum nieźle za to płacą więc nie jest źle.
Mam jeszcze takie pytanko, ostatnio sprzedając urobek zauważyłem że w jednej bazie można sprzedać dużo drożej. Poleciałem do niej, niestety nie mogłem na niej wylądować bo byłem za duży i z tym wiąże się moje pytanie, czy można miedzy swoimi statkami przekładać cargo???