20.02.2022, 00:41 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.02.2022, 00:43 UTC przez MAGNUM354.)
jako posiadacz kilku PS ( włącznie z 4 ) odpowiem ci szczerze ..
jeszcze ci się nie znudziło granie na konsoli? bez możliwości sprawdzenia maila w tle? bez www ogólnie ? jakbym miał tylko siedzieć i grać to bym oszalał.
Fajny przykład prosto z mojego mieszkania:
syn i córka , na półce x box one i PS4 ...
1,5 roku od kupienia PS 4 i pół roku od kupienia Xbox...
kupiłem im komputer stacjonarny.
Następnego dnia już nigdy nie odpalili żadnej z konsol , młoda w końcu ma skype , koleżanki, filmy ze stadniny itp. młody ma kanał o rowerach terenowych, sami z kolegami coś krecą, zajął się obróbką video i dzwięku, zaczyna się bawić Photshopem cs5 - tak sam z siebie ( pomaga mu moja kuzynka zawodowy grafik komputerowy ). Przykładów mogę podać więcej ale wiadomo o co chodzi - o multi w każdej dziedzinie i płaszczyźnie, o możliwość rozwoju osobistego i zainteresowań itd . itd.
Nie zrozum mnie źle - nie obrażam konsolowców - po prostu granie na konsoli w pewnym momencie staje się nudne.
I drogie w grach multi - gdzie trzeba opłacać abonament....
jeszcze ci się nie znudziło granie na konsoli? bez możliwości sprawdzenia maila w tle? bez www ogólnie ? jakbym miał tylko siedzieć i grać to bym oszalał.
Fajny przykład prosto z mojego mieszkania:
syn i córka , na półce x box one i PS4 ...
1,5 roku od kupienia PS 4 i pół roku od kupienia Xbox...
kupiłem im komputer stacjonarny.
Następnego dnia już nigdy nie odpalili żadnej z konsol , młoda w końcu ma skype , koleżanki, filmy ze stadniny itp. młody ma kanał o rowerach terenowych, sami z kolegami coś krecą, zajął się obróbką video i dzwięku, zaczyna się bawić Photshopem cs5 - tak sam z siebie ( pomaga mu moja kuzynka zawodowy grafik komputerowy ). Przykładów mogę podać więcej ale wiadomo o co chodzi - o multi w każdej dziedzinie i płaszczyźnie, o możliwość rozwoju osobistego i zainteresowań itd . itd.
Nie zrozum mnie źle - nie obrażam konsolowców - po prostu granie na konsoli w pewnym momencie staje się nudne.
I drogie w grach multi - gdzie trzeba opłacać abonament....

.png)
.png)
.png)
.png)
MOJE ODZNAKI![[Obrazek: RNKMIRD.png]](https://i.imgur.com/RNKMIRD.png)
![[Obrazek: 30866.png]](http://inara.cz/data/sigs/30/30866.png)