ETS2 oraz ATS - modyfikacje
Dogadajmy się, proponuję zostawić ProModa w standardowej wersji, bez dodatku Middle East. Nie było tematu Smile
Sam go sobie przetestuję i napiszę później jak to wygląda.

Z modów dodatkowych zostawmy tylko:
Military Pack
Railway Pack
Overweight Pack

Łącznie dodatki ważą 1,5GB, mam nadzieję że dla nikogo nie będzie to tragedią. Oprócz oczywiście ProModa który swoje waży.
Ale oczywiście tutaj raczej zdecyduje większość graczy, jak będzie więcej jeżdżących Husarzy i nie będą chcieli żadnych modów to zastanowię się czy się na Vanilla nie przesiąść z powrotem. Ale że długo jeździłem bez modów to teraz za dobrze się bawię żeby z tego teraz zrezygnować  Smile

(22.01.2022, 10:41 UTC)MAGNUM354 napisał(a): dobra - tymczasowo zainstaluję te naczepy i firmy ( ale ten mod wyleci przy pierwszej okazji - niech się tylko okaże ze w tych miastach z pro mods sa normalne firmy takie same jak w grze ) albo żę mi to utrudni działanie windows to od razu wywalam.
Pytanie tylko które pliki sciagac bo na tej streonie która podałeś sa te same pliki ale mają inny dodatek w nazwie:
Base mod  - to jeszcse rozumiem
i Share Mods - po co ? naco ?
wielkosc plików traka sama więc podejrzewam ze to to samo ? czy sa jakieś róznice ?
Nie widzę nigdzie pliku "Share Mods" więc Ci nie pomogę. Oto moja lista plików w katalogu z modami:
[Obrazek: yu8xGaB.png]

Wszystkie (oprócz ProMod) możesz ściągnąć z linków powyżej (jak chcesz oczywiście, dobra wola, nikt tu nikogo nie zmusza żeby z nim jeździł, liczy się FUN), lub z mojego dysku: Link - Mody do ETS2

(21.01.2022, 22:50 UTC)MAGNUM354 napisał(a): I naprawdę nie dasz rady z normalnymi naczepami jeżdzić?trzeba za wszelką cenę targać 60 tonowy czołg na  trasie  np 3000 KM i się meczyć? albo jakies rakiety z którymi nie da się zakretów wziąść ? nie rozumiem tego .
Bo jest ciekawiej? Bo to fajne wyzwanie ciągnąć czołg ważący 50 ton, który wystaje Ci pół metra z każdej strony?
Zapytaj @Bahasso czy nie było fajną przygodą kiedy musiałem zostawić naczepę i zderzakiem pchać go pod górkę. Inna sprawa że to była w 100% moja wina, bo to ja się zatrzymałem na szczycie wzniesienia.

Pozdrawiam

Detson
[Obrazek: 51626.jpg]
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
ETS2 oraz ATS - modyfikacje - przez Pol Detson - 18.01.2022, 17:11 UTC
RE: Euro Track Symulator - ProMod i inne dodatki - przez Pol Detson - 22.01.2022, 11:27 UTC
RE: ETS2 oraz ATS - modyfikacje - przez Pol Detson - 15.02.2022, 06:55 UTC