26.10.2021, 21:33 UTC
Cześć, z tej strony Krzysiek rocznik 88. Eksploracja i nowe wyzwania to moje drugie imię, wystarczy spojrzeć na to, że urodziłem się na Mazurach, 10 lat mieszkałem i studiowałem fizykę w Toruniu (wliczając w to studia doktoranckie), a obecnie mieszkam i pracuję (branża automotive) w Krakowie. Po drodze oczywiście bywałem w wielu miejscach i udało mi się być już ma każdym z kontynentów i poznać ludzi z różnych zakątków świata. Na co dzień tata czwórki oraz wielki pasjonat wszystkiego co nieznane, nie tylko w kosmosie ale także w codziennych sprawach, stąd bierze się uwielbienie do eksperymentów w kuchni, napraw wszelkiego domowego sprzętu czy projektowanie i budowa różnych rzeczy z drewna. Jednak najwięcej tajemnic kryje przede mną przestrzeń kosmiczna i stąd moje zainteresowanie ED. Z przyjemnością odkryję wraz z członkami Husarii wiele tajemnic Naszej galaktyki.
Życiowe marzenie: być świadkiem początku pierwszej ludzkiej podróży między gwiezdnej.
Pozdrawiam wszystkich
Życiowe marzenie: być świadkiem początku pierwszej ludzkiej podróży między gwiezdnej.
Pozdrawiam wszystkich