12.08.2021, 18:07 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.08.2021, 07:10 UTC przez Borg Grob.
Powód edycji: Dodanie informacji o miejscu zamieszkania.
)
Dzień Dobry Wieczór przede wszystkim Husario.
Na wstępie dziękuję za przyjęcie na okres próbny w szeregi Skrzydlatej Husarii.
Z tej strony Borg Grob, a w świecie rzeczywistym Radosław, dawniej znany jako Klax, Klaxonic lub Lamas od nazwiska aktora którego imię jest prawie moim nazwiskiem
. Na liczniku przeżytych wiosen ostatnio zmieniłem trójkę na czwórkę z przodu (rocznik 81).
W ED zaczynałem grać dawno, temu jednak z los i sprzęt wtedy nie pozwolił przysiąść do niej na poważnie. Dopiero teraz znalazłem w sobie odpowiednio dużo samo zaparcia aby w niej się zagłębić na poważnie.
Po za graniem, czasem spędzam czas na programowaniu w C#, lub kodowaniu stron internetowych. W planach mam wydanie swojej gry obecnie pod roboczym tytułem Scrammol. Ale to jeszcze daleka przyszłość.
Edit:
Miejsce kwatery stałej Szczecin.
Na wstępie dziękuję za przyjęcie na okres próbny w szeregi Skrzydlatej Husarii.
Z tej strony Borg Grob, a w świecie rzeczywistym Radosław, dawniej znany jako Klax, Klaxonic lub Lamas od nazwiska aktora którego imię jest prawie moim nazwiskiem
. Na liczniku przeżytych wiosen ostatnio zmieniłem trójkę na czwórkę z przodu (rocznik 81). W ED zaczynałem grać dawno, temu jednak z los i sprzęt wtedy nie pozwolił przysiąść do niej na poważnie. Dopiero teraz znalazłem w sobie odpowiednio dużo samo zaparcia aby w niej się zagłębić na poważnie.
Po za graniem, czasem spędzam czas na programowaniu w C#, lub kodowaniu stron internetowych. W planach mam wydanie swojej gry obecnie pod roboczym tytułem Scrammol. Ale to jeszcze daleka przyszłość.
Edit:
Miejsce kwatery stałej Szczecin.

.png)