Monitor też się przydaje...
... do kontrolowania gier.

A na serio - nie znalazłem działu z monitorami Smile
Aczkolwiek chciałbym się pochwalić swoim nowym nabytkiem.

Starsi członkowie Husarii pewnie pamiętają że zdarzyło mi się w nerwach tak walnąć słuchawkami o stół że się odbiły i stłukły mi ekran w kompie.. Przez długi czas używałem monitor pofirmowy który dostałem od jednego z zaprzyjaźnionych CMDR..

Nareszcie nadszedł czas na kupno czegoś nowszego i udało mi się trafić na fantastyczną okazję - w MediaMarkt ot tak z dnia na dzień pojawił się monitor Samsung Galaxy Odyssey ( nazwa nawet pasuje do obecnego DLC Smile    ) przeceniony z 1300 na 659 zł . 
Aż mi nie pasowało coś więc na wszelki wypadek najpierw zadzwoniłem do sklepu ( myślałem że ma jakaś wadę sporą, skoro został aż tak przeceniony ) to że mógłby to być outlet to mi nie przeszkadzało , chciałem się tylko dowiedzieć jaka wada jest :Smile
Okazało się że żaden outlet, po prostu mają akurat wyprzedaż "starego" sprzętu  - od razu zaklepałem i biegiem do samochodu Smile

Podstawowe parametry które sprawiły mi bananana twarzy: 1ms, 27 cali , 2K rozdzielczości natywnej, 144mhz  Smile
Mógłby być trochę ciemniejszy ale nie jest źle. I smugi po laserach zniknęły Smile
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Monitor też się przydaje... - przez MAGNUM354 - 30.05.2021, 06:39 UTC
RE: Monitor też się przydaje... - przez Pol Detson - 30.05.2021, 06:48 UTC
RE: Monitor też się przydaje... - przez Paydek - 30.05.2021, 07:52 UTC