28.05.2021, 07:34 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.05.2021, 07:35 UTC przez Hellrider.)
Taka ciekawostka o szukajce towarów w grze, z poziomu lokalnego marketu- wydaje mi się, że ta szukajka nie uwzględnia prawa w danym systemie, czyli ignoruje to, co jest zabronione i pokazuje towar na zasadzie "ta stacja może to produkować, pod warunkiem, że jest to legalne". Jak do tego doszedłem? Dostałem swego czasu misję na imperialnych "niewolników". Market twierdził, że można ich kupić na stacji X, jednak po poleceniu tam okazało się, że stacją rządzi niezależna frakcja demokratyczna, która zbanowała niewolników. Co zrobiłem? Podrążyłem trochę w systemie, aby stacja została zajęta przez frakcję imperialną. Kilka dni później system przechodzi pod panowanie imperium a na stacji pojawia się opcja kupna niewolników 
Tak po prawdzie to jedyne przypadki, kiedy wyszukiwarka na rynku twierdziła, że mogę kupić jakiś towar, kiedy go w rzeczywistości nie było to były właśnie takie przypadki- szukany towar był nielegalny. Może coś w tym jest, a może to moje szczęście, kwestia do weryfikacji.

Tak po prawdzie to jedyne przypadki, kiedy wyszukiwarka na rynku twierdziła, że mogę kupić jakiś towar, kiedy go w rzeczywistości nie było to były właśnie takie przypadki- szukany towar był nielegalny. Może coś w tym jest, a może to moje szczęście, kwestia do weryfikacji.