Problem z odnalezieniem bazy na planecie
Cześć wszystkim,
przez cały dzień próbowałem coś rozgryźć, niestety nie udało mi się, więc uznałem, że zasięgnę odpowiedzi u doświadczonych graczy. Swoją drogą moją przygodę z tą grą zacząłem kilka dni temu, stąd nie mam zbyt wielkiego pojęcia jak ten świat działa. Pozwólcie, że przejdę do rzeczy. Dzisiaj zapragnąłem spróbować swoich sił w misjach seek and return (mam nadzieję, że dobrze pamiętam nazwę haha). Za którymś razem wykonywania tych misji natrafiłem na lokację jakiej nie mogłem znaleźć. A mianowicie w markecie podało mi pewien system, w którym musiałem odnaleźć jakieś centrum badań. Niestety, tego centrum, które zapewne znajdowało się na jakiejś spośród planet nie potrafiłem znaleźć. Przeskanowałem boję nawigacyjną, cały system skanerem discovery, potem skanerem FSS, a na koniec szczegółowo planetę, na której myślałem (po podanych odległościach w markecie do celu) systemem DSS. Niestety nic mi to nie dało, przeglądałem pełno poradników, próbowałem wszystkiego co w mojej mocy i po prostu nie potrafię. Ta stacja badań nadal nie pokazuje mi się w panelu nawigacyjnym i po prostu czuje się bezradny i nieco wściekły, gdyż poświęciłem na jedną głupią misję tyle czasu, a nawet nie udało mi się jej ukończyć. Uprzejmie proszę was o pomoc drodzy piloci.

Cmdr Daxinus
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Problem z odnalezieniem bazy na planecie - przez Daxinus - 24.05.2021, 22:22 UTC