15.05.2021, 17:27 UTC
@MAGNUM365
bo w TOP-10 to by nas nie było
... życie zmusiło mnie do wydłużenia tabelki 
a tak na serio, to po prostu ostatnio znalazłem trochę więcej czasu więc rozszerzyłem listę
mógłbym zrobić dłuższą , ale byłaby bez opisu, a taka "goła lista" bez żadnego komentarza,
to raczej nie wzbudziłaby zainteresowania, nikomu nie chciało by się porównywać jej z poprzednią
trza chociaż jakiś krótki komentarz, krótką informację o frakcjach napisać - kto co złapał ewentualnie kto co łapie
pomimo tego że lubię statystyki i jeszcze bardziej lubię wiedzieć co tam w Naszej Galaktyce piszczy,
to więcej niż obecne 2x20 ekip raczej nie będzie,
bo mimo wszystko trzeba było trochę poszperać aby wyłapać że East India wejdą tak wysoko
albo że Lavigny toczą właśnie wojnę o 7,5 mld'a
jakby nie było - czas na to idzie - a latem będę go miał sporo mniej
jeśli ktoś dostrzega błędy (np zły opis powersa obok frakcji albo narodowości) albo też ma informacje o dużych wojnach śmiało piszcie tutaj
pozdrawiam Waćpanny i Waszmościów
bo w TOP-10 to by nas nie było
... życie zmusiło mnie do wydłużenia tabelki 
a tak na serio, to po prostu ostatnio znalazłem trochę więcej czasu więc rozszerzyłem listę
mógłbym zrobić dłuższą , ale byłaby bez opisu, a taka "goła lista" bez żadnego komentarza,
to raczej nie wzbudziłaby zainteresowania, nikomu nie chciało by się porównywać jej z poprzednią
trza chociaż jakiś krótki komentarz, krótką informację o frakcjach napisać - kto co złapał ewentualnie kto co łapie
pomimo tego że lubię statystyki i jeszcze bardziej lubię wiedzieć co tam w Naszej Galaktyce piszczy,
to więcej niż obecne 2x20 ekip raczej nie będzie,
bo mimo wszystko trzeba było trochę poszperać aby wyłapać że East India wejdą tak wysoko
albo że Lavigny toczą właśnie wojnę o 7,5 mld'a
jakby nie było - czas na to idzie - a latem będę go miał sporo mniej
jeśli ktoś dostrzega błędy (np zły opis powersa obok frakcji albo narodowości) albo też ma informacje o dużych wojnach śmiało piszcie tutaj
pozdrawiam Waćpanny i Waszmościów

![[Obrazek: 134513.png]](https://inara.cz/data/sigs/134/134513.png)
![[Obrazek: 134513.jpg]](https://inara.cz/data/sig/134/134513.jpg)