11.05.2021, 18:51 UTC
(11.05.2021, 18:42 UTC)Pitulek napisał(a):(11.05.2021, 18:03 UTC)Czuly Wojtek napisał(a): Jeszcze jedno pytanie apropos poszukiwania piratów do zadań Navy (i nie tylko). Mam jednego upierdliwca, który się schował chyba w schowku na szczotki. Scan Nav Beacona nie pommaga, Skanowanie całęgo układu również. Czy muszę przetrzepać wszystkie niezidentyfikowane źródła sygnałów?
Takie misje czasem się zmieniają już w trakcie ich wykonywania - po wskoczeniu do właściwego systemu dostajesz info, że w innym systemie musisz się spotkać z informatorem i dopiero od niego dostaniesz namiary na pirata.
W takiej sytuacji trzeba wskoczyć do wskazanego systemu i trochę się pokręcić. Po jakimś czasie informator powinien się pojawić. Gdy się zjawi wyskoczy z SC niedaleko Ciebie, wtedy trzeba wziąć na cel jego Wake i wyskoczyć obok niego. A dalej już normalnie - dostaniesz namiary, lecisz, strzelasz, kasujesz.
Przejrzyj jeszcze raz tą misję w lewym panelu, może znajdziesz jakąś wskazówkę.
Kurczę, było dokładnie jak mówisz. Info było na temat informatora, z którym miałem się spotkać. Ale pojecia nie miałem, że muszę na niego wpaść i trzeba LECIEĆ ZA NIM POPRZEZ JEGO WAKE! Ta gra nie prowadzi za rączkę... przekonałem się właśnie o tym po raz 1456... Mogłem go nawet zignorować... Ale numer. Dzięki wielkie.

.png)
.png)