09.05.2021, 21:08 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.05.2021, 21:10 UTC przez Czuly Wojtek.)
(09.05.2021, 16:03 UTC)Pitulek napisał(a):(09.05.2021, 15:42 UTC)jaceknawrot napisał(a): ...
1. Czy w ogóle można statkiem zeskanować systemy bazy planetarnej? Jeśli tak, to w jakimś sensownym czasie?
2. Czy można rozwalić te działka statkiem i z jakimi konsekwencjami się to będzie wiązać?
Pozrawiam, J.
Jak najbardziej da się zeskanować. Duże Data Pointy można zeskanować dowolnym statkiem, a do małych (jak na filmie) musi być średni lub mały statek.
Używamy Data Link Scanner który jest w każdym statku.
W małych instalacjach można rozwalić działko, dostaniesz tylko mandat
W dużych bazach obrona jest mocniejsza. Defence Platform i Anti-Air Defence Turrets dość mocno kąsają, więc lepiej mieć mocne tarcze i szybko się oddalić zaraz po zeskanowaniu
https://www.youtube.com/watch?v=J5kopLRy...l-&index=1
To była zdrowo broniona baza. Jeden błąd i mój Krait był bez tarcz, a ja po chwili martwy. Działek kilkanaście plus drony. Ostatecznie poleciałem po SRV i cudem udało mi się ubić nim teochę dronów i pobrać dane. Ten łazik porusza się w tak nieskoordynowany i nieprzewidywalny (±Również dla kierowcy) sposób, że uniknąłem ciężkiej artylerii i przeżyłem…
Mam jeszcze jedno pytanie.
Pomiędzy Master a Elite, w Combat Rank, męczę się bardzo długo. Mam ubitych już chyba z 1,500 statków, a idzie to jak krew z nosa. Można ten progress jakoś przyspieszyć dodatkowo?
P.S. Film pierwsza klasa

.png)
.png)