04.05.2021, 03:32 UTC
Witam wszystkich, Marcin z pod Ostrołęki, 37 wiosen...
710h w Elite, zaczęło się od tvgry i EG
ta gra jest jak życie, "jeśli nie masz celu w życiu to wszyscy jadą po tobie jak po szmacie", obecnie założyłem sobie że mam zarobić na eksploracji 2 mld
teraz 11.300 Ly od banki, Sanguineous Rim w Krait Phantom, 96 ton paliwa, niepotrzebnie wziąłem tarcze i łazika
pad xbox i klawiatura, nie wezmę na raty hotas-a do niespolszczonej gry, przynajmniej nie teraz
ustawienia minimum, 30 fps, i... godzina w elitce 70 WATÓW.
TV wyrzuciłem przez okno, a yb to tylko co do gier w jakie gram i rozwój duchowy, bo "prawdzie życie zaczyna się od kiedy pokochasz siebie"
ps. podobają mi się te akcje Elite że trzeba dostarczyć różny towar w określone miejsce.
Pozdrawiam
710h w Elite, zaczęło się od tvgry i EG
ta gra jest jak życie, "jeśli nie masz celu w życiu to wszyscy jadą po tobie jak po szmacie", obecnie założyłem sobie że mam zarobić na eksploracji 2 mld
teraz 11.300 Ly od banki, Sanguineous Rim w Krait Phantom, 96 ton paliwa, niepotrzebnie wziąłem tarcze i łazikapad xbox i klawiatura, nie wezmę na raty hotas-a do niespolszczonej gry, przynajmniej nie teraz
ustawienia minimum, 30 fps, i... godzina w elitce 70 WATÓW. TV wyrzuciłem przez okno, a yb to tylko co do gier w jakie gram i rozwój duchowy, bo "prawdzie życie zaczyna się od kiedy pokochasz siebie"
ps. podobają mi się te akcje Elite że trzeba dostarczyć różny towar w określone miejsce.
Pozdrawiam