03.05.2021, 10:36 UTC
Cześć,
przyznaję się bez bicia, że o ED dowiedziałem się niedawno mniej lub bardziej przypadkiem, bo chciałem kupić jakiś zestaw HOTAS do FS2020. Przy okazji mozolnego researchu sprzętu do kupna na każdym kroku w recenzjach pojawiało się na horyzoncie ED. Postanowiłem sprawdzić. Nie żałuję, delikatnie rzecz ujmując. Spotkałem się ze stwierdzeniem że ED, to spełnienie marzeń graczy z ich dzieciństwa. Przyłączam się.
O TWH z kolei dowiedziałem się z Inary przeglądająć listę Squadronów. Miło się zrobiło, jak gdzieś na liście w czołówce pod względem ilości członków, pojawił się Squadron z wartością "polish" w kolumnie language.
Niezależnie zacząłem też oglądać kanał rootstrat'a na YT, po czym okazało się, że to sam Hetmanus Emeritus Mathias
Przy okazji duży szacunek dla niego za Poradnik Totalny.
Mam 36 lat. Żyję i pracuję we Wrocławiu. Admin, programista, gram trochę na pianinie, kiedy komputery i elektronika zmęczą. Lubię filmy i lit. sci-fi, Fundacja, Odyseja kosmiczna, różen "Lemy", ostatnio Diuna Herberta. Muzyka od zawsze, a teraz soundtrack z Blade Runner'a - Vangelis - The Memories of Green, piękny kawałek szczególnie jak wychodzi spod własnych palców. Tak samo twórczość Yanni'ego np. Until The Last Moment...
Tyle słowem wstępu.
Oh Seven, CMDRs
przyznaję się bez bicia, że o ED dowiedziałem się niedawno mniej lub bardziej przypadkiem, bo chciałem kupić jakiś zestaw HOTAS do FS2020. Przy okazji mozolnego researchu sprzętu do kupna na każdym kroku w recenzjach pojawiało się na horyzoncie ED. Postanowiłem sprawdzić. Nie żałuję, delikatnie rzecz ujmując. Spotkałem się ze stwierdzeniem że ED, to spełnienie marzeń graczy z ich dzieciństwa. Przyłączam się.
O TWH z kolei dowiedziałem się z Inary przeglądająć listę Squadronów. Miło się zrobiło, jak gdzieś na liście w czołówce pod względem ilości członków, pojawił się Squadron z wartością "polish" w kolumnie language.
Niezależnie zacząłem też oglądać kanał rootstrat'a na YT, po czym okazało się, że to sam Hetmanus Emeritus Mathias
Przy okazji duży szacunek dla niego za Poradnik Totalny.Mam 36 lat. Żyję i pracuję we Wrocławiu. Admin, programista, gram trochę na pianinie, kiedy komputery i elektronika zmęczą. Lubię filmy i lit. sci-fi, Fundacja, Odyseja kosmiczna, różen "Lemy", ostatnio Diuna Herberta. Muzyka od zawsze, a teraz soundtrack z Blade Runner'a - Vangelis - The Memories of Green, piękny kawałek szczególnie jak wychodzi spod własnych palców. Tak samo twórczość Yanni'ego np. Until The Last Moment...
Tyle słowem wstępu.
Oh Seven, CMDRs

![[Obrazek: 337790.jpg]](https://inara.cz/data/sig/337/337790.jpg)