Hej, witam, dzięki za przyjęcie mnie do grupy. Miło będzie móc pograć wśród rodaków. Nie gram bardzo dużo ale staram się w miarę możliwości polatać po kosmosie. Fajnie że dajecie też szanse ludziom którzy nie siedzą całymi dniami przy komputerze
Ogólnie gram w Elite od jakiegoś czasu z przerwami ale teraz postanowiłem pobawić się bardziej. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ogólnie jestem z zawodu mechanikiem okrętowym i pływam na statkach ale morskich, nie powietrznych
Co mogę o sobie jeszcze powiedzieć, hobbistycznie programuje, bawię się trochę elektroniką... Aktualnie buduje własny kontroler do Elite na podstawie projektu z sieci. Może się uda. Lubię książki sci-fi jak i filmy. Mam nadzieję, że przydam się do czegoś w Waszych szeregach. W grze raczej jestem nastawiony pokojowo, przewożę pasażerów i towary. Niedawno przyleciałem do HR 8444 i póki co przemieszczam się w pobliżu zbierając fundusze na Pythona. Moja słabą stroną są jak narazie walki ale poćwiczę :yum: Używam Thrustmaster T-Flight Hotas do zabawy,latam Cobra Mk III. Chyba to tak ogólnie tyle.
Dozobaczenia w przestrzeni kosmicznej!
Ogólnie gram w Elite od jakiegoś czasu z przerwami ale teraz postanowiłem pobawić się bardziej. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ogólnie jestem z zawodu mechanikiem okrętowym i pływam na statkach ale morskich, nie powietrznych
Co mogę o sobie jeszcze powiedzieć, hobbistycznie programuje, bawię się trochę elektroniką... Aktualnie buduje własny kontroler do Elite na podstawie projektu z sieci. Może się uda. Lubię książki sci-fi jak i filmy. Mam nadzieję, że przydam się do czegoś w Waszych szeregach. W grze raczej jestem nastawiony pokojowo, przewożę pasażerów i towary. Niedawno przyleciałem do HR 8444 i póki co przemieszczam się w pobliżu zbierając fundusze na Pythona. Moja słabą stroną są jak narazie walki ale poćwiczę :yum: Używam Thrustmaster T-Flight Hotas do zabawy,latam Cobra Mk III. Chyba to tak ogólnie tyle.Dozobaczenia w przestrzeni kosmicznej!