dobrze to wyglądało!!!
Zdziwiła mnie tylko potężna nieskuteczność tego statku który do nich strzelał kiedy już wyszli poza mury i biegli do swojego statku.. Przy takim ostrzale powinno ich poszatkować - to nie film sensacyjny z USA
No i czemu ten pilot osiadł na ziemi i w zasadzie unieruchomił statek? Zanim jego ludzie dobiegli to mógłby się obrócić i podemolować trochę ten wraży statek
trochę bym to inaczej rozegrał ale i tak wyglądało dobrze.
PLUS dla krzyków postaci które obrywały.
MINUS dla krzyków postaci które obrywały.. czemu? bo ekipa atakująca i ekipa ochrony bazy musiałyby być na tym samym kanale na radiu.. a to oznacza że ekipa ochrony miała w nosie to że dwie osoby przygotowują się do włamu do reaktora, że rozcinają zamek itd aż do momentu wyłączenia reaktora - hehe
Pomijając fakt że chłopaki pewnie na jakimś komunikatorze gadali..
ale i tak nie powinni słyszeć krzyków postaci do których strzelali - jakieś realizm powinien byc zachowany .
Ale i tak było fajnie - czekam na więcej.
I te widoczki z lotu ptaka .. ach...
Zdziwiła mnie tylko potężna nieskuteczność tego statku który do nich strzelał kiedy już wyszli poza mury i biegli do swojego statku.. Przy takim ostrzale powinno ich poszatkować - to nie film sensacyjny z USA

No i czemu ten pilot osiadł na ziemi i w zasadzie unieruchomił statek? Zanim jego ludzie dobiegli to mógłby się obrócić i podemolować trochę ten wraży statek
trochę bym to inaczej rozegrał ale i tak wyglądało dobrze. PLUS dla krzyków postaci które obrywały.
MINUS dla krzyków postaci które obrywały.. czemu? bo ekipa atakująca i ekipa ochrony bazy musiałyby być na tym samym kanale na radiu.. a to oznacza że ekipa ochrony miała w nosie to że dwie osoby przygotowują się do włamu do reaktora, że rozcinają zamek itd aż do momentu wyłączenia reaktora - hehe
Pomijając fakt że chłopaki pewnie na jakimś komunikatorze gadali..
ale i tak nie powinni słyszeć krzyków postaci do których strzelali - jakieś realizm powinien byc zachowany . Ale i tak było fajnie - czekam na więcej.
I te widoczki z lotu ptaka .. ach...

.png)
.png)
.png)
.png)
MOJE ODZNAKI![[Obrazek: RNKMIRD.png]](https://i.imgur.com/RNKMIRD.png)
![[Obrazek: 30866.png]](http://inara.cz/data/sigs/30/30866.png)