21.02.2021, 12:10 UTC
(21.02.2021, 09:21 UTC)MAGNUM354 napisał(a): huda swojego powinien widzieć, moze coś sie źle wgrało - tryb multicrew nie jest zbytnio dopracowany.
Jesli chodzi o strzelanie - to musisz posiadać na statku bronie w wieżyczkach - to po pierwsze inaczej twój załogant nie ma czego używać. -wiem o co chodzi-mam takie bronie- jedyne coo mógł robić to zasiadać za wieżyczkami
Po drugie - jeżeli dobrze pamiętam musi mieć skonfigurowane sterowanie z zewnetrznej kamery - ty jako pilot skrecasz w lewo a on wieżyczkami w prawo - kolega nie może skrecać twoim statkiem - stąd też te dwa wymogi - wieżyczki i skonfigurowana kamera zewnętrzna.
Łazikiem powinien móc bez problemu wyjechac - menu 3 i tam wybiera swoje stanowisko, rolę . Pytanie czy miałeś łaziksam hangar jest pusty trzeba jeszcze łazik kupić :
o wiem-wypakowałem kumpla i wszytko dokładnie sprawdziłem-obaj mamy horizons, miałem łazik, zestaw planetarny i hangar. Coś mi się wydaje, że jest jak kolega pisze poniżej-srv w MC będzie dopierow odysey
Nawigowaniem to tylko pilot się zajmuje czyli ty![]()
Ale jeśli nie miał huda jak napisałeś to raczej coś się sypło podczas połaczenia. Trzeba było jeszcze raz spróbować. -łączyliśmy się 3 razy- nie widzi odległości do celu, dokąd lecimy, przy drop zone nie widzi altimetera itp.
P.S. aczemu nie latacie razem w skrzydle - wingu na dwa statki i sie nawzajem nie ubezpieczacie ( większy zarobek ) tylko na siłę w multicrew? -kumpel jest kompletnie zielony, chcieliśmy najpierw polatać w jednej skorupie, miałem go zaznajomić z grą i pokazać co i jak- no i jak podejmowałem jakiś temat, to się okazywało, że on czegoś nie widzi, nie ma opcji itp.

sam hangar jest pusty trzeba jeszcze łazik kupić :